Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem unalmas, na meg kényelmetl...

Nem unalmas, na meg kényelmetlen odabent a babának 9 hónapig, na meg a vége felé már?

Figyelt kérdés

anyukám vár kisbabát tőle nem merem megkérdezni :)

12/L

2012. aug. 31. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy pár milliméteres kis embrióból 50 valahány centire nőni, egy kis halszerű valamiből, kezeket, lábakat, fejet és egyéb belső szerveket növeszteni elég komoly feladat. Szerintem nem unatkoznak.

Anyukád is nyugodtan megkérdezheted, mert ez egy jó kérdés, biztos nem fog megharagudni. Én ezen még sosem gondolkoztam korábban.

2012. aug. 31. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Dehogynem kényelmetlen!:) Normál terhességnél a 36. hét után (40 hét egy átlag terhesség kb) a kisbaba kitölti a méh nagy részét,össze kell "húznia" magát, mozogni nem tud, csak rúgkapálni; valószínű ez is hozzájárul, h már ki akar bújni :) Ez függ a súlyától, méretétől is, de már nem fogja tökéletesen bent érezni magát ,mert a helye szűkös.

2012. aug. 31. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
ja és én a végére gondoltam, az eleje meg a közepe kicsit se unalmas nekik, mert annyit lubickolnak a magzatvízben egy jóideig, h ihaj :)
2012. aug. 31. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
a kisbabanak amig meg nem szuletik az anyameh az "otthona" az az ismeros neki nem is tudja meg mi var ra. szoval neki az a termeszetes hogy ott bent van. persze lehet a vege fele mikor mar keves a hely nem annyira kenyelmes neki.
2012. szept. 1. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem még nem tudja mi az hogy unalom :).

24h kismama

2012. szept. 1. 18:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Olyan nagy dolgot visz végbe a baba, még ha nem is tudatosan, hogy biztos elfárad benne. Neki a napi program, ha kipróbál valami újat, kinyújtja a kezét vagy tudom is én :)

Biztos el is fáradnak ebben, és sokat pihennek :)

9hkm

2012. szept. 3. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!