Voltatok terhesség alatt depressziósok? Milyen volt, miben nyilvánult meg? Mitől lehetett, és mikor lett vége? Hogy jöttetek ki belőle?
Szia!
Igen,én most.. Azt vettem észre,hogy órákon keresztül fekszem és sírok,nincs kedvem semmihez,ami régen lázba hozott pl.főzés..nem csinálok semmit csak nézek ki a fejemből és bőgök,és nagyon sötét gondolatok támadnak a fejemben,ami elég ijesztő,főleg,hogy itt a pocimban a kislányom. Nagyon sok minden kiválthatja ezt,de én legfőképp a hormonokat okolom,sok problémát felnagyítok így,amivel csak ráncigálom magam egyre mélyebbre. Remélem,ha megszületik a kicsi,akkor annyi lesz a teendő vele,hogy nem lesz idő depizni,meg elvégre már nagyon várjuk. Bár nem tudom,a szülés utáni depressziót,hogy tudnám elkerülni,ha már most is az vagyok.
Miért érdekel,Kedves Kérdező,ugye nem vagy te is depis?
31hkm
Jaaaj Lányok!
Első vagyok. Én is be vagyok zárva egész nap a lakásba,nem mehetek sehová,mert feküdnöm kell. Az összes barátom eltűnt,pedig senkit nem terheltem a terhességemmel,még sincs senkim,akivel beszélhetnék. A párom nagyon félt minket ezért már egy ideje szex sincs köztünk,se semmi,tehát petting sem. A napi programom kb.a mosogatás és ez nagyon kikészít. De egyébként én továbbra is azt mondom,hogy a hormonok sem segítenek túl sokat,hogy jobb kedvünk legyen. Nekem a lábam fáj,de pokolian,tegnap már ezen is sírtam,és ugye fájdalomcsillapítót már nem veszek be,így is épp elég gyógyszert kell szednem. Ráadásul azt olvastam,hogy aki a várandósság alatt depressziós,az nagy valószínűséggel a szülés után is az lesz. Persze nem szabad így hozzáállni,de én már nagyon várom,hogy a karomban tartsam a pici lánykám,hátha attól elmúlik ez a pocsék közérzet :(
Én sem beszéltem velük a babáról ha kérdeztek válaszoltam,de ennyi.
Szexelni nem szexelünk,nem kívánom az orálisat sem.
Nekem próbál mindenben segíteni a férjem amiben csak tud,fél 5ig egyedül vagyok,utána hazajön végre.Próbál velem beszélgetni stb.
Nekem szerencsére nem vizesedik még a lábam.
Próbáltál már ilyen szorító harisnyafélét a lábadra?
Vagy ilyen homeos bogyókat fejfájásra?Vagy lehet a séta is segítene a levegőn.Bár ilyen melegbe nem hiszem.:( Nekem szerencsére még nem kellett bevennem semmilyen gyógyszert,a fogam szokott néha fájni,de még bírom.
Meg attól félek nagyon hogy senki nem fogja szeretni a babámat.Hogy a nagymamái sem fognak vele foglalkozni.Meg senki nem fog segíteni nekem az első napokban,mert nincs a közelemben senki,és én még azt se tudom hogy fogjam majd meg szegény gyereket.
De a barátok eltűnése is kikészíti az embert.Nem tudom vagy nem akarnak már barátkozni így,vagy azt hiszik hogy zavarnának?!De nem hiszem hogy azt hinnék,mert én mindig kerestem,de valami ürügyet kitaláltak hogy nem érnek rá.Mondom jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!