Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab lesz a vége?

Missed ab lesz a vége?

Figyelt kérdés

8 hetesen csak szikhólyag van a petezsákban, embrió nem látszik.

Teljesen el vagyok keseredve.

2012. szept. 6. 14:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szia nekem is később fogant meg mint ahogy én azt számoltam,mert az én ciklusaim olyan 34-35 naposak voltak, még a dokim is mondta, hogy mindenre rá kell húznunk legalább egy hetet. Ja és nekem is mensi előtt ágyazódott be. Azt hittem, hogy megjön de aztán nem. Ettől még tényleg lehet, hogy ott van a babád. Ne add fel a reményt, és azt a rossz érzést meg kergesd el. Rosszulléteid vannak? Hányinger meg ilyenek?
2012. szept. 6. 15:04
 12/19 A kérdező kommentje:
31. napon teszteltem, tehát másnap, mint amikorra (nem) vártam. Dokinál most voltam először, ez az első UH.
2012. szept. 6. 15:09
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja, és a melleim érzékenységén más tünetem nincs.
2012. szept. 6. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó mensid első napja, és hány mm átmérőjű a petezsák?
2012. szept. 6. 16:46
 15/19 A kérdező kommentje:
júli 11, és a petezsák mérete 17 mm.
2012. szept. 6. 17:10
 16/19 anonim ***** válasza:

szia, hasonlo helyzetben voltam en is, menzesz szerinti 6. heten voltam dokinal, aztan hetente hivott vissza es vett vért, mivel csak a petezsákot látta...kezdtem felkészulni és nem is tudtam beleélni magam, mikor a 9. héten azt mondta, hogy van szívhang....aztán 1 honap piheno, gyogyszert szedtem, és most szerencsére minden rendben, ez a 27. het:)

ne add fel teljesen, de valoban kétesélyes a dolog...én ugy probáltam hozzaalni, hogy barhogy is lesz, ugy lesz jo, minden valamiert tortenik...

szoritok neked:)

2012. szept. 6. 23:21
 17/19 anonim ***** válasza:
utolso vagyok - a doki szerint lehetett nagyon fiatal terhesseg, sot olyan is lehet, hogy a fejlodes lassabban indul meg az atlagosnal.. mi a 14. het kornyeken ertuk be magunkat...
2012. szept. 6. 23:22
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat. Vegyes érzelmeim vannak. Hamarosan kiderül, mi a helyzet.
2012. szept. 6. 23:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Akkor mensi szerint vagy 8 hét 2 napos, de ha később fogant (mondjuk 21. nap után nem valószínű, mert akkor 31. napon nem lett volna még pozitív a teszt), lehet 1 héttel kevesebb is. Nekem 2 napja 5hét 5 naposan volt 11 mm petezsákom üresen, azt mondta a doki, hogy 20 mm a határ, ha annál nagyobb és üres, akkor nincs remény, és naponta kb. 1 mm-t nő az 5. hét után. Szóval még ne keseredj el! A szívhang is ÁLTALÁBAN betöltött 6. hét után jelenik meg, de 6-8 közt bármikor megjelenhet, és ha az UH-kor még nem töltötted a 8-at (nem mensi szerint, hanem valójában), akkor még ez is simán belefér.

Majd írd meg, mi történt, szorítok neked.

2012. szept. 7. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!