Missed ab lesz a vége?
8 hetesen csak szikhólyag van a petezsákban, embrió nem látszik.
Teljesen el vagyok keseredve.
szia, hasonlo helyzetben voltam en is, menzesz szerinti 6. heten voltam dokinal, aztan hetente hivott vissza es vett vért, mivel csak a petezsákot látta...kezdtem felkészulni és nem is tudtam beleélni magam, mikor a 9. héten azt mondta, hogy van szívhang....aztán 1 honap piheno, gyogyszert szedtem, és most szerencsére minden rendben, ez a 27. het:)
ne add fel teljesen, de valoban kétesélyes a dolog...én ugy probáltam hozzaalni, hogy barhogy is lesz, ugy lesz jo, minden valamiert tortenik...
szoritok neked:)
Akkor mensi szerint vagy 8 hét 2 napos, de ha később fogant (mondjuk 21. nap után nem valószínű, mert akkor 31. napon nem lett volna még pozitív a teszt), lehet 1 héttel kevesebb is. Nekem 2 napja 5hét 5 naposan volt 11 mm petezsákom üresen, azt mondta a doki, hogy 20 mm a határ, ha annál nagyobb és üres, akkor nincs remény, és naponta kb. 1 mm-t nő az 5. hét után. Szóval még ne keseredj el! A szívhang is ÁLTALÁBAN betöltött 6. hét után jelenik meg, de 6-8 közt bármikor megjelenhet, és ha az UH-kor még nem töltötted a 8-at (nem mensi szerint, hanem valójában), akkor még ez is simán belefér.
Majd írd meg, mi történt, szorítok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!