30 hetes kismamák hogy vagytok?
Második babámmal vagyok várandós. Alapvetően minden ok. Mostanában kicsit jobban görcsölget a lábam, valamint 2-3 naponta hasfájást érzek, ami nem tart sokáig, de azért érzem. Kicsikém nagyon aktív, olyan rúgásokat produkál odabent, hogy az valami fantasztikus, pedig azt hittem, hogy a kisfiamnál nincs aktívabb baba, de van, a lányom:-) Néha olyan ütéseket kapok, amik szinte fájnak. Harcos kis amazonnal van dolgom. Most egy kicsit letompította az agyamat ez a hideg front, szédelgek, és egész nap azt érzem, hogy feküdnöm kell. Ezeket leszámítva szerencsére minden rendben van.
Üdv, 30+5 km
Szia! 31+3 hetes vagyok, az első babámat, a kislányomat várom. Rengeteget mozog, erősen rugdos, sokszor igencsak kellemetlen és fájdalmas (itt is egy harcos amazon :)). Főleg ha éhes, ill ha aludnék... A front miatt belassult, belustult 1 napra, de tegnap újrakezdte...
Néha beszédülök, hányingerem is szokott lenni ritkán, minden nap estére fáj a bokám, a derekam. Volt már keményedésem is, görcsölgetni is szoktam (rendszertelenül, 2 napja nem) Kezdek egyre kevesebbet bírni, nagyon hamar elfáradok és sokszor kedvem sincs semmihez sem...
Én az első babámat várom és 31+1 hetes vagyok.Nekünk kisfiúnk lesz, aki szintén olyan aktív mostanában, mint a ti lányaitok.Főleg ha olyan pózban fekszem, ami neki nem annyira tetszik.Igen szépen ki tudja már nyomni a pocakomon a testrészei és ez, gondolom ti is tudjátok, már nem mindig fájdalom mentes.Ennek ellenér imádom ezt a mocorgást.
Néha befeszül a hasam, de nem gyakran.Várom már a napot, bár addig még sok teendőm van.
További szép babavárást!
29 hetes vagyok, nekünk is 2. baba, valószínűleg kisfiú. Nagyon jól viselem a várandósságot, de hozzád hasonlóan én is nagyon fáradékony vagyok. Hőségben a melegtől, hidegben a hidegtől... :) Szinte bárhol, bármikor el tudnék aludni...
Nagyon erős ő is, sokszor szinte egész nap üt, rúg; sokszor olyanokat, hogy összerándulok. Minden jót nektek!
Sziasztok! Ma töltöttem a harmincadik hetet. Ma voltam a padtársam temetésén, szóval lelkileg kicsit össze vagyok törve, de amúgy minden ok. Pöttöm kicsit kevesebbet mocorog a hidegben, de akkor meg olyanokat, hogy azt lehetne hinni, hogy mingyá kimászik, de persze nem. :)
Nekem a csípőm nagyon fáj, főleg ha sokáig ülök és utána felállok. Nem vagyok annyira fáradékony (még), mint ahogy beharangozzák, de ennek csak örülök. A kisasszony már befordult, remélem már nem mocorog el (kötve hiszem, hiszen a feje nehezebb, mint a teste).
Már a finisben vagyunk csajok, tök jó, nem? Már csak tíz hét, és talizunk a picinkkel! Olyan izgi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!