Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes kismamák! Hogy...

34 hetes kismamák! Hogy vagytok? Várjátok a végét? Panaszok? Mikor mentek NST-re?

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia.Holnap leszek pont 35 hetes.Én hétfőn voltam CTG-én.Minden szuper!Panaszok annyira nincsenek,csak max az alvás már nem nagyon megy!Kedves kérdező te hogy vagy?Mizujs?
2012. szept. 5. 10:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Vizesedek, keményedek, és görcsölök nagyon! Holnap megyek orvoshoz, de remélem minden rendben! Lekopogom az alvással nincs bajom, egyenlőre! Már nagyon, nagyon nagyon várom a végét!
2012. szept. 5. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hétfőn töltöttem a 35ik hetet.

37 hetesen megyek vissza a dokimhoz, szerintem azon a héten küld el elöszőr NST-re :)

Semmi panaszom nincs (kopp.kopp) csak alvás közben zsibbadok,és néha légszomjam van. De lehetne sokkal rosszabb. Szerencsére nem vizesedek és semmi probléma nem volt (eddig) a terhességemmel.

Az elalvás is nehéz kicsit, de csak mert a kisfiam legalább fél órát készülődik alváshoz :)

Várom a végét igen, már nagyon izgulok milyen lesz... várjuk nagyon a kisfiamat.

35hkm

2012. szept. 5. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:

35 leszek pénteken. minden oké,de már nagyon nehéz.. talán azért is mert 3. baba,3.terhesség,3. 9hónap,stb.. már nagyon várom a végét,illetve a vége utáni+2 hét végét,mert csaszi lesz és akkora leszek "fitt" :)

hamar kifáradok,ami nem jó,viszont folyton szexelnék,ami meg csak részben jó.. mert közben meg félek nehogy baj legyen.. én 14.-én megyek dokihoz,mult héten volt az 1. nst,minden oké volt csak a fiacskám folyton elmászott és rúgdosta a tappancsokat,így 2x annyi ideig tartott :)

te hogy vagy?

2012. szept. 5. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:

34 hetes 2 napos vagyok. Ma megyek dokihoz, kíváncsi vagyok milyen súlyt becsül ma a babának.

Jövő héttől járok ctg-re (vagy nst?) hetente, utána 38.héttől 2-3 naponta (ez a doki így szokta).

Nincs panaszom, csak elég fáradt vagyok, de nem tudom, hogy a terhességtől vagy a két pici gyerekemtől...

Nagyon nagyon várom, hogy megszülessen :)

2012. szept. 5. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, voltam ma dokinál, 2400 gr a baba. Hétfőn már megyek ctg-re.
2012. szept. 5. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!