34 hetes kismamák! Hogy vagytok? Várjátok a végét? Panaszok? Mikor mentek NST-re?
Szia!
Hétfőn töltöttem a 35ik hetet.
37 hetesen megyek vissza a dokimhoz, szerintem azon a héten küld el elöszőr NST-re :)
Semmi panaszom nincs (kopp.kopp) csak alvás közben zsibbadok,és néha légszomjam van. De lehetne sokkal rosszabb. Szerencsére nem vizesedek és semmi probléma nem volt (eddig) a terhességemmel.
Az elalvás is nehéz kicsit, de csak mert a kisfiam legalább fél órát készülődik alváshoz :)
Várom a végét igen, már nagyon izgulok milyen lesz... várjuk nagyon a kisfiamat.
35hkm
35 leszek pénteken. minden oké,de már nagyon nehéz.. talán azért is mert 3. baba,3.terhesség,3. 9hónap,stb.. már nagyon várom a végét,illetve a vége utáni+2 hét végét,mert csaszi lesz és akkora leszek "fitt" :)
hamar kifáradok,ami nem jó,viszont folyton szexelnék,ami meg csak részben jó.. mert közben meg félek nehogy baj legyen.. én 14.-én megyek dokihoz,mult héten volt az 1. nst,minden oké volt csak a fiacskám folyton elmászott és rúgdosta a tappancsokat,így 2x annyi ideig tartott :)
te hogy vagy?
34 hetes 2 napos vagyok. Ma megyek dokihoz, kíváncsi vagyok milyen súlyt becsül ma a babának.
Jövő héttől járok ctg-re (vagy nst?) hetente, utána 38.héttől 2-3 naponta (ez a doki így szokta).
Nincs panaszom, csak elég fáradt vagyok, de nem tudom, hogy a terhességtől vagy a két pici gyerekemtől...
Nagyon nagyon várom, hogy megszülessen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!