22 hetes kismamák hogy vagytok? Haskeményedésetek, hasfájásotok, hashúzódásotok van? Szeditek még a terhesvitamint, esetleg magnéziumot?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 16:55
1/3 anonim válasza:
szia
22+6 hetes vagyok, a hasam húzódik estére már nagyon, de azon kívül semmi. a vitamint szedem még, de már csak kétnaponta, magnéziumot pedig napi 2-t. te hogy vagy? baba nemét tudni már?
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is esténként kezd nehezedni a hasam és húzódni.Ezek szerint ezzel akkor nincsen baj.Nekem lányom lesz,első gyermek.Már érzem h sokat mocorog rugdos,ilyenkor mindig megnyugszom.A vitaminnal leálltam talán nem lesz gond,femibiont szedtem,de lehet télen megint veszek.Sajnos volt már egy missed ab-om ezelőtt 10 hetesen.Ezért talán az átlagnál aggódósabb kismama vagyok.Néha megijedek mert fájni szokott a hasam azért kérdeztem ti hogy érzitek magatokat :) Írjatok még!
2012. szept. 12. 18:27
3/3 Kissbe válasza:
Holnap kezdem a 22.hetet.Nekem sok keményedésem volt,emiatt meg más miatt is voltam kórházba 2hétig,magnézium infúziókat kaptam.A magnéziumot ha jól tudom 36.hétig kell szedni.A terhes vitamint szoptatás alatt is jó,nekem azt mondta az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!