Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedett valaki Hipp Natal...

Tibor215321 kérdése:

Szedett valaki Hipp Natal terhesvitamint? Mekkora lett a baba? És annak aki gravidát szedett?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem magamon mikor gravidával kezdtem rohamosan nőtt a hasam aztán váltottam Hippre és ettől nem látványos. Kinek mi a tapasztalata? Mekkora babát szült aki szedte valamelyiket? Néhány nő a közelemben 4kg-os gyereket szült a gravidát szedte egyébként vékony vagy normál testalkatúak és sokat hányósak. Mikor múlt el a rosszullét?

13hkm

2012. szept. 7. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát én gravidát szedtem, hányós voltam.

A doki a 31.hét után azt mondta hogy ráérek 3-4 naponta is bevenni.

Az utolsó hetekben is csak 1 héten 2* vettem be és így lett a lányom 3kg.

2012. szept. 7. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Én Hipp Natalt szedtem, 3170 grammal született a lányom 39. héten. Szoptatás alatt is ittam, nem fogytam semmit.
2012. szept. 7. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Hipp Natalt szedtem, de csak félidőig, 3900 grammos, 55 centis fiam született. Azt hozzá kell tennem, hogy én sem vagyok nádszál és a férjem sem, magasak is vagyunk, úgyhogy szerintem nem a vitamintól lett nagy a fiam.Rosszulléteim kb. 11. hétig voltak.
2012. szept. 7. 20:31
 4/9 Avery ***** válasza:

Szerintem a Hipp-ben kevés a vitamin, a Femibiontól fájt a gyomrom, az Elevit bazinagy... Így én is Gravidát szedtem, a 12. hétig végig, utána hébe-hóba, a végén ismét mindennap, kb. az utolsó hónapban. 4305 gr lett a fiam.

Most a lányomnál ugyanígy szedem, és őt folyamatosan kisebbnek mérik, mint amekkorának lennie kellene idő szerint, 3600-ra becsülik a végén.

Nincs összefüggés.

2012. szept. 7. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Három gyermeket szültem,minddel hányós voltam. Az elsőnél Elevitet szedtem,3650g-mal született a baba. A második és harmadik gyerekkel Gravidát ettem és 3800g ill 3600g súlyúak lettek. A hányások félidő körül múltak el.

Üdv,3fiús anyuka.

2012. szept. 7. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Hipp Natalt szedtem, az első gyerekem 3010 gr lett, a második 3200 gr.
2012. szept. 7. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Hipp Natalt szedtem, 41. héten született a lányom 3500 g-mal.
2012. szept. 7. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyes kutatások szerint nem függ össze a magzatvédő vitamin és a baba mérete.Nekem is volt olyan ismerősöm, aki 4kg-os babát szült vitamin nélkül.Tehát nem ettől függ.

30hkm

2012. szept. 8. 06:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem szedtem és 61cm, 4450g lett a kisfiunk.
2013. szept. 4. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!