Szedett valaki Hipp Natal terhesvitamint? Mekkora lett a baba? És annak aki gravidát szedett?
Megfigyeltem magamon mikor gravidával kezdtem rohamosan nőtt a hasam aztán váltottam Hippre és ettől nem látványos. Kinek mi a tapasztalata? Mekkora babát szült aki szedte valamelyiket? Néhány nő a közelemben 4kg-os gyereket szült a gravidát szedte egyébként vékony vagy normál testalkatúak és sokat hányósak. Mikor múlt el a rosszullét?
13hkm
Hát én gravidát szedtem, hányós voltam.
A doki a 31.hét után azt mondta hogy ráérek 3-4 naponta is bevenni.
Az utolsó hetekben is csak 1 héten 2* vettem be és így lett a lányom 3kg.
Szerintem a Hipp-ben kevés a vitamin, a Femibiontól fájt a gyomrom, az Elevit bazinagy... Így én is Gravidát szedtem, a 12. hétig végig, utána hébe-hóba, a végén ismét mindennap, kb. az utolsó hónapban. 4305 gr lett a fiam.
Most a lányomnál ugyanígy szedem, és őt folyamatosan kisebbnek mérik, mint amekkorának lennie kellene idő szerint, 3600-ra becsülik a végén.
Nincs összefüggés.
Három gyermeket szültem,minddel hányós voltam. Az elsőnél Elevitet szedtem,3650g-mal született a baba. A második és harmadik gyerekkel Gravidát ettem és 3800g ill 3600g súlyúak lettek. A hányások félidő körül múltak el.
Üdv,3fiús anyuka.
Egyes kutatások szerint nem függ össze a magzatvédő vitamin és a baba mérete.Nekem is volt olyan ismerősöm, aki 4kg-os babát szült vitamin nélkül.Tehát nem ettől függ.
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!