HAsznál valaki HIPP 2-es vagy 3-as tápszert? Milyen cumiból jön ki?
Figyelt kérdés
Egyzerűen nem jön ki a Nuk M-esől de az Lesből meg ömlik fuldoklik, az Avnetes 3asban is megakad de a variábiliből ömlik, a Mamos 3as dettó!
Ti milyenből adjátok amin nem akad meg de nem is ömlik?
ksözönöm (9 hós amúgy a babám)
2012. máj. 7. 20:00
1/3 anonim válasza:
Tiszta vicc. Ugyanezt csináltam végig én is a napokban. Tápszert váltottunk, és a meglevő cumisüvegekből nem jön ki. Hiába Avent, Nuk, vettem a Rossmannban 6-18 hónaposnak való babydream cumisüveget, abból pont jól jön a tápszer...
2/3 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de mi is végigzongoráztuk. Mi tommee tippee , Avent és MAM cumikat próbáltunk, de úgy ahogy írod, vagy nem jött ki, vagy ömlött. Így többet nem vettem HIPP-et. Ja! És mindennek fejében, még öklendezett is az ízétől a babám. Maradtunk a Bebánál, az kijön a tommee tippee és Avent 3-as cumikból.
Egyszer akartam tápszeren spórolni... A vége az lett, hogy egy csomót költöttem cumikra és a végén még a tápszert sem tudtuk elhasználni. :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm csak az a baj hogy a babám mást nem iszik meg :( csak a Hippet, a fránya kis sznob izlését neki:D
2012. máj. 8. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!