Ad valaki a babájának DM-es babylove 3-as tápszert? Bevált nektek? Tényleg olyan sűrű, hogy rendes cumiból nem jön ki?
Én nem a babylove 3. tápszerre reagálnék, hanem a sűrűségére. Nekünk reflux miatt kellett kevernni az anyatejet majd a tápszert nutritonnal és így sűrűbb lett, ezért NUK híg főzelékhez (3-as) cumit használtam. Ha úgy döntessz olyan tápot adsz neki, és tényleg sűrű akkor vegyél egy cumit amiből könnyebben jön ki.
Bocs, hogy nem igazán a kérdésre válaszoltam, de hátha ezzel is segítettem.
Nekem igaz a babám ezt a tápszert eszi,csak nem a 3asat,hanem a 2eset,de én nem tapasztalom,h olyan sürü lenne,gyorsan megissza a babám,igaz ö már csöröspohárból iszik a teát és a tápszert is,és nuk az itatópohara,szilikon csörös.
egyébként szerintem jó minöségü tápszer,és az ize sem borzalmas,ugyh én merem ajánlani neked!
Szerintem teljesen jók a DM-es cuccok, 100xm mint pl a
tescos.
Én használtam, modjuk az nagyobb-16 hósés még szopik, de csináltam belőle neki kakót, turmixot és teljesen jó.
Szívószállal isssza de nem tűnik sűrűnek.
Rossmannos vizsont szörnyű.
Én is meg vagyok elégedve a dm-es termékekkel, 1 éves koráig milupa-t vettem, aztán rájöttem, hogy a dm-es is nagyon jó (és sokkal olcsóbb), 2-3-ast felváltva szoktam venni, 3-as cumiból sztm jó, mondjuk az én félbevágtam a cumikat és úgy eszi :), de már csak este.
21 hós kislány anyukája
Én is babylove hármas tápszert veszek a gyerekemnek, azt hiszem a cumi 4+-os (?) és Mam-os. Én is ajánlom ! :)
Egyébként bio tápszerről van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!