Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milupa Milimul HA 1-es evő...

Milupa Milimul HA 1-es evő babák anyukái, megírnátok, hogy milyen cumiból etetitek a babáitokat és hogy készítitek el a tápszert?

Figyelt kérdés
4,5 hós babám, csak langyosan eszi meg és MAM 2-es cumiből eszik, de sokszor eldugul és sír, hogy nem jön neki! Már olyan ideges vagyok ettől, hátha másnak nem dugul el, valamit én csinálok rosszul? Jól el szoktam keverni, de 1-2 kemény szemcse szokta mégis eldugítani, nem tudom miből készíthetik.
2010. jún. 17. 19:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát mi már régen ettünk, mert már 1 éves a kicsi, de emlékszem nekünk is váltani kellett.

NUK széles szájú 1-es S- méret volt

(1-es 0-6 hós baba, 2-es 6-18 hós baba)

(S-kis lyukméret, M-közepes lyukméret, L-nagy lyukméret)

Úgy 5 hós körül váltottunk M méretre, 11 hónapostól L méretet használunk, de még mindig az 1-est. A másiknak baromi nagy a feje, és mivel a lányom nem cumizik a nagyobbiktól ökölődött.

2010. jún. 17. 20:03
 2/13 A kérdező kommentje:

Vettünk MAM 3-sat is, de nekünk is nagyon jön neki abból és nem evett úgy, csak fuldoklott. Gondolom szívta volna, abból meg folyt anélkül is.

Nektek nem dugult el?

2010. jún. 17. 20:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia! Csakugyan 4.5hósak vagyunk. Nekünk is sokszor eldugul én ilyenkor megmorzsolom a cumi tetejét, és megszívom utána. Kb 2-3szor játszuk ezt el egy etetés alatt. Avent 2es cumink van. Próbált úgy, nálam néha bejön, hogy nagyon erősen rázod a cumiba össze, melegebb vízzel, és aztán hűtöd le, közbe is kevergetve. Macerás, tudom.
2010. jún. 17. 20:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Mi MAM os cumisüveget használunk 1-sel kezdtük Majd 2-re váltottunk.Én úgy csinálom kimérem a víz mennyiséget majd a felét kiöntöm és megmelegítem.Addig beleteszem a tápot a vízbe és jó erősen összerázom majd beleöntöm a maradék vízet.Sose volt problémánk azzal hogy eldugult volna a cumi most 10 hós
2010. jún. 17. 20:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Szió! Nekünk is ez volt a baj (dugulás). Nekünk a sokadik próbálkozásra sikerült a Nüby, de még az Avent 3fokozatú is jó
2010. jún. 17. 20:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Avent 3-as 6 hós kortól a 4es. Melegebb vizzel rázom össze kb fele mennyiseggel mint amit hozza kell adni, aztan mikor jol elolvadt öntöm fel hideggel. szerintem barmelyik cumi jo lesz, ha jol elolvadnak a szemcsék. Megprobalhatod ugyanigy fele vizet müanyag kanallal elkeverni is, akkor nem habzik.(nekem mindig habzott ha raztam ezert kezdtem keverni)
2010. jún. 17. 20:41
 7/13 A kérdező kommentje:
De az az 1-2 szemcse mitől marad kemény? Szerintem jól el van keveredve, nem az a baja.
2010. jún. 17. 20:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod, hogy kicsi szürön átszüröd, mielött neki adod. ha igy is dugul akkor tenyleg a cumival van baj. tenyleg probald meg nagyon meleg vizben összerazni/keverni ha langyos a viz, nem oldodik jol.
2010. jún. 17. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem avent kettesből simán kijött!!

2010. jún. 17. 21:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Soha nem rázom össze, csak kiskanállal megkeverem.Eddig még nem dugult el.
2010. jún. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!