Milupa Milimul HA 1-es evő babák anyukái, megírnátok, hogy milyen cumiból etetitek a babáitokat és hogy készítitek el a tápszert?
Figyelt kérdés
4,5 hós babám, csak langyosan eszi meg és MAM 2-es cumiből eszik, de sokszor eldugul és sír, hogy nem jön neki! Már olyan ideges vagyok ettől, hátha másnak nem dugul el, valamit én csinálok rosszul? Jól el szoktam keverni, de 1-2 kemény szemcse szokta mégis eldugítani, nem tudom miből készíthetik.2010. jún. 17. 19:40
11/13 anonim válasza:
beleöntöttem a vizet majd a port és összeráztam. Volt hogy nem folyt nekünk se, válts át nagyobb luku cumira. VAgy amig nem tudsz venni a meglévőt lyukaszd át forró tűvel (hústűvel csináltam, annak elég nagy lesz a luka), addig megteszi.
12/13 anonim válasza:
A babám 2 hetes kora óta ezt a tápszert eszi Aventes 1-es cumiból. Soha sem fordult elő, hogy eldugult volna. Langyos vízzel szoktam a cumisüvegben összerázni. Még a komfort1-es tápszer sem dugult el soha, pedig abba rostok is vannak.
Egy 12 hetes kislány anyukája
13/13 A kérdező kommentje:
Nekem ma minden etetésnél többször is eldugult, már az idegbaj kerülget!
Nem tudom, bébi vizzel készítem, az biztos nem okozza.
Nem akarok nagyobb lyukat rá, mert vettünk olyan cumit (hármasat) és abból nem tudott inni, mert nagyon folyt belőle.
2010. jún. 19. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!