Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csak az Elevitnél...

Miért csak az Elevitnél mondják azt hogy nagy baba fog tőle születni mikor pl. a Hipp Natalban is ugyanazok a vitaminok vannak?

Figyelt kérdés
Az elevitről rengeteg helyen olvastam hogy ilyen nagy baba, meg olyan óráisá bébi fog tőle születni, de a másikról pl. sehol nem lehet ilyet olvasni. Ez miért van?
2008. szept. 12. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem ez nem igaz,h nagy babák születnek tőle.Én az Elevitet szedtem,már a terhesség előtt 2 hónappal,ehhez képest 3100g volt a babám.A mellettem szülő kismama első babája 4950g,a második 4200g volt,és egy darab vitamint se szedett.Talán azért erről a vitaminról olvasol,mert ez magyar fejlesztésű.Különben csak jót hallottam róla.A terhesség vége felé már fölösleges szedni,de szülés után szoptataás alatt érdemes.17 hetes baba anyukája
2008. szept. 12. 23:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is Elevitet szedtem most a kisfiammal, 3090 grammal született, úgy hogy 1 héttel túlhordtam!
2008. szept. 13. 10:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnőm,hogy nem szabad sokáig szedni a terhesvitaminokat mert csak a mama hízik tőle,ugyanis növeli az étvágyat.Szerintem nem függ össze a nagy baba a vitaminokkal.
2008. szept. 13. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!