Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok nem szedek...

19 hetes vagyok nem szedek terhesvitamint csak vasat meg magne B6-ot baj hogy nem szedek?

Figyelt kérdés
Elevitet szedtem nagyon hányingerem volt tőle.
2012. szept. 5. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha kiegyensúlyozottan táplálkozol, sok zöldség-gyümölcs van az étrendedben, akkor mindent megkap a baba is. Most hogy jön az ősz/tél, betegségek, szedjél C vitamint is. Én csak télen szedtem a terhesvitamint (Gravidát), de nem is minden nap, 2-3 naponta, mellette Béres magnézium + B6-ot szedtem még és a C vitamint, ezeket naponta (vas nekem rendben volt).
2012. szept. 5. 16:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Én se szedtem semmilyen vitamint.Csak vasat szedtem én is.Mindennap ettem gyümölcsöket,egészséges kislányom lett.
2012. szept. 5. 16:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én hánytam az Elevitől,én se bírtam szedni,sok gyümölcsöt és zöldséget ettem helyette,a baba rendben fejlődik.A vasat és a magne B6-ot én is szedtem.

Nem lesz baj.

Gratulálok! Boldog babavárást :)

28 hkm

2012. szept. 5. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:
én szedek és sztem csak jó lenne, ha szednél vmit. vannak más féle vitaminok is, miért nem próbálsz ki vmi mást?
2012. szept. 5. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Orvos már támasztotta alá azt, hogy rosszul lehet lenni vitamintól? Nekem ez olyan hihetetlen.
2012. szept. 5. 16:53
 6/10 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Én például a Magne B6-ot se tudtam szedni mert hányingerem volt tőle.

2012. szept. 5. 17:05
 7/10 anonim ***** válasza:

De honnan tudod biztosan, hogy attól?

Ált. az hányinger ellen jó pont, nem?

Azért kérdezem mert annyi helyen hallottam ezt és totál hihetetlen nekem...

2012. szept. 5. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:

30+1 hetes vagyok, én Béres Magnézium+B6-ot és 1x1 vitaday multivitamint szedek, illetve gránátalmalevet iszom. Tejet, tejterméket minden nap fogyasztok, eleget iszom, igyekszem sok gyümölcsöt enni...

A baba mindent megkap, hiszen a legutóbbi UH szerint tökéletesen fejlődik, sőt, picit nagyobb is...

2012. szept. 5. 17:22
 9/10 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Onnan tudom hogy a Magne B6-tól volt hányingerem,mert előtte nem volt mihelyt bevettem majdnem kihánytam.Lehet hogy neked hihetetlen de van ilyen!

2012. szept. 5. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én nem szedtem semmilyen terhesvitamint, csak magnéziumot kellett. Most van egy teljesen egészséges kisfiam.

És mellesleg én a Béres cseppektől vagyok rosszul(hányás)...

2012. szept. 5. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!