19 hetes vagyok nem szedek terhesvitamint csak vasat meg magne B6-ot baj hogy nem szedek?
Szia!
Én hánytam az Elevitől,én se bírtam szedni,sok gyümölcsöt és zöldséget ettem helyette,a baba rendben fejlődik.A vasat és a magne B6-ot én is szedtem.
Nem lesz baj.
Gratulálok! Boldog babavárást :)
28 hkm
2.vagyok
Én például a Magne B6-ot se tudtam szedni mert hányingerem volt tőle.
De honnan tudod biztosan, hogy attól?
Ált. az hányinger ellen jó pont, nem?
Azért kérdezem mert annyi helyen hallottam ezt és totál hihetetlen nekem...
30+1 hetes vagyok, én Béres Magnézium+B6-ot és 1x1 vitaday multivitamint szedek, illetve gránátalmalevet iszom. Tejet, tejterméket minden nap fogyasztok, eleget iszom, igyekszem sok gyümölcsöt enni...
A baba mindent megkap, hiszen a legutóbbi UH szerint tökéletesen fejlődik, sőt, picit nagyobb is...
2.vagyok
Onnan tudom hogy a Magne B6-tól volt hányingerem,mert előtte nem volt mihelyt bevettem majdnem kihánytam.Lehet hogy neked hihetetlen de van ilyen!
Sziasztok!
Én nem szedtem semmilyen terhesvitamint, csak magnéziumot kellett. Most van egy teljesen egészséges kisfiam.
És mellesleg én a Béres cseppektől vagyok rosszul(hányás)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!