Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes kismamák, mekkora a...

35 hetes kismamák, mekkora a babátok már? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:

32+4 hetesen volt 2200gramm a kisfiam. Azóta nem tudom, de kíváncsi is vagyok, meg nem is. Nem nagyon hiszek ezekbe a súlybecslésekbe már.

Teljesen jól vagyok, ma vagyok 36+3hetes, minden oké, nem vizesedek, nem híztam, aludni is tudok nagyjából. Csak az alvás közbeni zsibbadás idegesít, és néhanapján fájdogál a derekam, de ennyi.

2 napja még szőlőt szüreteltem :) Mindent ugyanúgy csinálok, csak nyugisabban :)

És Te?

2012. szept. 12. 16:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát én bizony keményedek, néha görcsölök, méhlepényem elég meszes azt mondta a doki. Ezen kívül feküdnöm kell.:( 35 hetes vagyok. Fekszem és bizakodom, hogy kihúzom még legalább 2 hétig. Doki szerint max. annyi van szülésig. Most 35 hetesen a babám 2800 g.
2012. szept. 12. 16:33
 3/5 anonim ***** válasza:

35 hetes 2 napos vagyok, 3.baba, a múlt héten volt 2400 gr.

Zárt méhszáj, nincs keményedés, nincs semmi, csak a nagy hasam. Előzőt túlhordtam, szerintem őt is túl fogom. Viszont gyors és könnyű szülésre számítok.

Az egy bajom van, hogy nagyon lassú vagyok, kb mint öreganyám... Megy a mozgás minden irányban (tornázok is), csak nagyon lassan megy minden.

2012. szept. 12. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:

35.hetes vagyok,3.babámmal.

Jól vagyok,csak nagy a hasam és nehéz.Néha keményedek,máskor a baba nyomja ki magát, feszül a hasam,húzódik.

Nem tudom,már nem emlékszem h normális-e hogy ha egyik oldalamról a másikra akarok fordulni,akkor azt csak lassan tudom,ahogy a baba és igazodik az új helyzethez.másképp fáj.Nektek is?

Méhlepényem nem meszesedik,baba súlyát nem mondták.

2012. szept. 13. 06:14
 5/5 A kérdező kommentje:
És ti hogyan különböztetitek meg a keményedést attól, hogy pl. a baba kinyomja magát. Én is ha fordulok, akkor egyik oldalon tök kemény a pocim. Lehet ezt kevertem össze a keményedéssel? Adjatok tanácsot lécci.
2012. szept. 13. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!