38-39 hetes kismamák! Hogy vagytok? Éreztek már valamit, ami a szülésre utalhat?
Szia!38.hét
Nem érzek semmi olyat,néha kis görcsök,néha nagy görcsök,néha nem tudok menni,néha olyan bő a folyásom,hogy megörülök,hogy juhé,magzatvíz,de mégsem... :( bízom a frontban,talán valamit cselekszik az ügy érdekében :)
És Te,kérdező?
Szaisztok
Én 38 hetes és 3 napos terhes vagyok. Még én sem érzek semmit, ami arra utalna, hogy ez a hidegfront elindítaná kifelé a lánykámat. :) Tegnap voltam CTG-n és dokinál is. Semmit nem mutatott és a dokim szerint is még pár napig biztos nem lesz semmi. :( Holnap megint megyek.
Viszont afejem már nagyon fáj a front miatt. :(
Sziasztok! Én 39+1 hetes lennék, de 6 napja megszületett a kisfiam, egy kiadós ablakpucolás után!
Jele nem nagyon volt, max annyi, hogy kényszerem volt egész nap pakolászni, takarítani. Nem bírtam leállítani magam. Aztán este az ágyban fekve éreztem egy pukkanást, és elfolyt a magzatvíz. Közvetlen utána egy összehúzódás, majd 10 percre rá még egy. Egy óra múlva 5 perces összehúzódásokkal értem be a kórházba, de ezek még nem fájtak. Majd 8 óra vajúdás után, tolófájásokkal toltak be a műtőbe császárra.
Remélem nektek szerencsésebb kimenetelű szülésetek lesz!!!!
Boldog babavárást erre a pár napra, könnyű szülést, és még boldogabb babás napokat kívánok nektek!!!!
Sziasztok!
Ma toltottem a 38.hetet.
Tegnapelott ketszer is tavozott nagyobb mennyisegu kocsnyas cucc (sargas-feheres volt) de tegnap meg ma meg semmi ugyhogy nem tudom eldonteni,hogy a nyakdugo tavozgat vagy sem. A fiamnal a szules elotti nap ment el egybe es rozsaszines -barnas volt.
Mult penteken meg teljesen zart voltam.
Rengeteget joslozok es allandoan faj a huvelyem. Szerintem en mostanaba nem fogok meg szulni a fiamat is 12 nappal tul hordtam. Aztan kitudja. Amugy en kulfoldon elek,ide mar tegnapelott megjott a hidegfront de nem lett belole baba.
Nekem megint fiam lesz.
Konnyu szulest es egezseges babat nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!