Számíthatok valamilyen segítségre ebben a helyzetben? Vagy fel kell adnom, és csak az abortusz marad?
Hogy kaptál hitelt ha nem volt bejelentett munkaviszonyod? Ez is fura nekem.
Mostanában minden nap megjelenik egy ilyen kérdés, ami arról szól hogy megtartsa-e az illető a babát vagy menjen abortuszra, és kreál egy össze-vissza történetet, aminek se füle se farka. Ez a harmadik a héten! Ráadásul a kérdező ugyanolyan stílusban írkál. Szerintem valakinek kicsit elszaladt a fantáziája és irogatja ki a kamu kérdéseket.
Kedves Kérdező!
Ezeknél az alapítványoknál biztos kapsz segítséget, azért vannak!
Szívesen kapcsolatba lépek Veled, és próbálok segíteni, ha szeretnéd, mert sok emberrel állok kapcsolatban, akik talán tudnának segíteni.
Írj nyugodtan privát üzenetet, és megírom az elérhetőségeimet.
Addig is jó babavárást! :) <3
Köszönöm a mai válaszokat is,az alapítványcímeket és ötleteket is.
A hiteleket még a férjemmel együtt vettük fel,és a válásnál megosztoztunk rajtuk. Nem kreált a történet,és nem írtam még ide,és van füle is,farka is :-) De ma voltam gyámügyi előadónál és a ter. ill. védőnőnél,és feltételes módban ecseteltem a helyzetemet,mindkét lehetőséget végigvettük.A védőnő a baba mellett kampányolt,a gyámügyes inkább -úgy éreztem- ellene. Kaphatok támogatásokat,de pl. az autó,bár teljesen a banké,mégis akadályozza a lakhatási támogatást,keresnem kellene neki egy új gazdát,legalább névlegesen,és ez sokat segítene. szoc. segítséget havi 6-8 ezret. Népkonyha van a közelemben,ott napi egy meleg ételt. Szoc. alapon orvosi ellátást, szeretetszolgálattól babaholmikat,tartós élelmiszereket. Önkormányzattól fűtéstámogatást,ez mondjuk nem túl sok,de mégis valami. A főnököm némi alapbérrel(30ezer )támogatna a fél évben,cserébe a nyolc évi munkámért,de ha nem oda megyek vissza dolgozni,akkor azt visszakéri később-mégis,ez is sokat számít.
Egyszóval ma sokkal szebbnek látom a világot,legfeljebb kések majd néhány csekkel és törlesztőrészlettel,de valahogy megoldjuk!!! Igazán,tényleg köszönök minden bíztató szót,és utánanézek mindennek,amit ajánlottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!