Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy abortusz előtt milyen...

Egy abortusz előtt milyen vizsgálatokra számithatok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 19:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Nem rémlik kifejezettem ilyen vizsgálat, hanem elötte feküdnöd kell a kórházban egy napot kb, mert felhelyezik a méhszájtágitót, kiszippantják, még egy napot fekszel és mehetsz.
2009. febr. 27. 19:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
vizelet, vérvizsgálat, vércsoportmeghatározás.ez a protokoll.
2009. febr. 27. 19:06
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ekg-t csináltak + azokat amiket az előttem lévő leírt
2009. febr. 27. 19:09
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
meg rákszűrés, kenet vétel, apc rezisztencia meghatározás a műtéthez
2009. febr. 28. 09:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
vervetel, ultrahang, lehet plusszban transzvaginalis ultrahang is lesz. Mikor mesz?
2009. febr. 28. 12:06
 6/15 anonim ***** válasza:
vércsoport és véralvadás idő az fontos! azon kívül a védőnőhöz lebeszéléses beszélgetésre és a szép csekk átvételére! ekg-t nem biztos hogy kérnek! tőlem nem kérték! és persze az uh amivel bizonyított a terhesség!
2009. márc. 12. 13:32
 7/15 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 23. 10:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szopd ki a faszt hogy ilyen videót ideraksz! Mit gondolsz hogy te leszel a megváltó, az anyák és gyermekek megmentője azzal hogy teledobálod az ilyen kérdéseket ilyen videókkal? Szerinted jókedvéből járkál bárki is abortuszra? A legrosszabb ellenségemnek sem kívánom, mert a világ egyik legrosszabb érzése, de ha ilyen helyzetbe kerülsz egyszer is az életbe akár férfi vagy akár nő légyszíves nézegess meg előtte egy pár ilyen videót!!
2009. ápr. 25. 17:05
 9/15 anonim ***** válasza:
24%

És a magzat jókedvéből fogantatik meg,jókedvéből kell meghalnia, pláne ilyen módon????? Hogy élve letépik a végtagjait?????? Szétzúzzák a fejét????

Még egyszer mondom: nem kell d.ugni, ha nem kell gyerek.

Igenis nézze meg, aki ilyet csinál.

Igenis legyen rá hatással, mert a védőnőnél baromi egyszerű azt mondani, h köszi nem kell.

2009. ápr. 26. 09:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Könnyen beszélsz amíg nem éled át! Azért gondolj arra is, hogy az a pici, ha olyan a helyzet, születése után többet szenved! Az első hónapokban, talán években még úgy ahogy el lehet tartani egy picit, de ahogy nő egyre több az igénye! Persze szeretet körbeveszi akkor minden ok, mondják ezt sokan, és én is ezt mondtam! De át gondoltam józan ésszel és nem érzelmekkel! Heteken keresztül vívódtam(tunk) szörnyű érzés volt! De a baba érdekeit vettük előtérbe, nem a saját érzelmeinket! Későbbiekben a kapott ruhákból, játékokból nem lettem volna képes eltartani! Ha egyszer gyerekem lesz, akkor úgy éljen hogy jól érezze magát! Persze, dugni könnyű eszetlenül, aláírom hatalmas felelőtlenség, de nem úgy van ez ahogy az abortusz ellenzők elképzelik! Heteken keresztül zokogtam és depressziós voltam! Két hónapja volt a beavatkozás és még mindig hatalmas lelki sérülés, ami évekbe kerül míg begyógyul! Megkaptam a büntetésem, és bizton állítom, hogy minden ebben a cipőben járó nő ezt gondolja és érzi(persze vannak kivételek, de a 95% megvan) és nem kell ilyen videókkal még plusz bűntudatot és lelkiismeret furdalást okozni!
2009. ápr. 28. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!