Egy abortusz előtt milyen vizsgálatokra számithatok?
De bizony kell.
Mert LÁSSA, hogy mit tesz.
Megjegyzem: még itt is volt olyan válaszoló, aki megnézett egy abortusz videót és megtartotta a babát. És ha már csak EGY ilyen is van, már megérte sokkoló videót feltenni.( tudod, volt egy könyv, "Már óvodában megtanultam mindent, amit tudni érdemes", benne egy történet egy kislányról, aki a vihar után partravetett tengeri csillagokat dobálta őrült sebességgel vissza. Ott sétált a könyv írója - egyébként lelkész az illető - és megkérdezte, miért teszi, hiszen úgysem mentheti meg mindet. Azt válaszolta a kislány, hogy annak az egynek igenis számít.
Az teljes mértékben a Te döntésed, hogy számodra "mik"a feltételei egy gyermeknek a jó életre. (hozzátenném:neki a halálnál minden jobb, pláne az _ilyen_ halálnál)De magam részéről nem tudom elképzelni, hogy ha bármikor is megfogan még egy gyermekem, elvetessem, mert épp nem x ezer forintot keresek.
Egyáltalán nem élek fényűző módon. Két gyermekem van.
És velem is végignézették bioszórán a néma sikolyt. Olyankor még csak-csak elnézi az ember, sokan végigalusszák. De ne mondja nekem senki, hogy az a normális, ami ma megy.Még 10 éve is az osztálytársnőm azt mesélte, előző este hogyan ugrált a pasija a hasán, hogy elmenjen a baba. És totál biztos vagyok benne, hogy a mostani helyzet sokkal-sokkal rosszabb.
10:13!!
Rohadj meg, te lelketlen idióta!!
Kívánom neked azt amin én mentem keresztül és, hogy Senki ne álljon majd melletted!!!
Barom!! Minek képzeled magad???
20:18!!
A másik lelketlen idióta!!
Örülj annak, h. van 2 gyereked és ülj csendben a seggeden. És hagyd békén a "gyászoló" szülőket, mert nem tudod, h. mit éreznek.Marha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!