Hogyan lehet kislányom?
Ne legyen orgazmusod, mert az azonnali pé-t okozhat és akkor nagyobb a valószínűség a fiúra. PÉ előtt legyetek együtt.
PÉ napján már ne.
Utolsó! Én úgy estem teherbe, hogy orgazmusom volt, és kislányt várok!
Kérdező! Én kisfiút szerettem volna, hogy a férjem álmai valóra válhassanak (játékok stb), mert gyermekkorában semmije sem volt. Kislány lett. Bár nekünk véletlenül jött, nem terveztük, de a peteérésem is elcsúszott... De mennyire örülök én a kislánynak, már el nem bírnám képzelni, hogy kisfiú....
Elméletileg akkor nagy a valószínűsége, hogy kislányotok lesz, ha az ovu előtt 2-3 nappal vagytok együtt a pároddal. Az X (lány) kromoszómák a túlélők, azok 72 órán át is képesek várakozni, míg az Y-kromoszómák a gyorsak, de azok hamarabb "elpusztulnak"... De ha meg is van az ovu időpontja, és előtte voltatok együtt, utána már ne próbálkozzatok, mert nagy eséllyel kisfiú lesz... De valóban, teljesen mindegy, hogy milyen nemű a baba. A lényeg, és ez közhelynek számít, de valóban ezen van a hangsúly, hogy egészséges legyen!!!!
Mi peteérés előtt 2 nappal voltunk együtt és kislányom van.Na persze nem készakarva csináltuk így hogy lányunk legyen.Én azt mondom peteérés előtt legyetek együtt 1-2 nappal de peteérés napján már ne.
Nem írom le én mit szeretnék mert nem ez a lényeg. Itt nálunk már van 4 egynemű gyerek és volt egy ötödik akit sajnos meg kellett előbb szülnöm. Ha valaki hát én MINDENT felkutattam hogy másik neműt hogyan lehet. Voltam Ceizlernél, Belgium, Amerika, pénz idő nem kímél! Elmondom nektek hogy a szétválogatós módszer mikor megfestik és az egyik világít a másik nem az alapján leválogatják, na az sem biztos, mivel egy véletlenül ott maradhat a másikból és lehet az termékenyül épp meg de annak legalább van 80% esélye (lásd. Victoria Backham), de ez a legtöbb, a többi 50%-50% nál nem több!
Tehát ez valóban még az orvostudomány számára is homályos terület, igyekszenek, de sajna ez nem megy még, én tudom:-)
Ehhez semmmmi de semmmi más nem kell csak mázli:-) Az is hülyeség hogy nagyon kell akarni:-)
Talán egy módszer van ami még vetekszik a fent említettel de az 50-50-nél kicsit több az esély mindenképpen, az pedig a Jónás módszer, több szempontból is jó mert csak azokat a napokat jelöli ki mikor nagy valószínűséggel EGÉSZSÉGES baba lesz és ugye ez a LEGFONTOSABB. De e mellett megjelöli a kívánt nem nagyobb százalékos valószínűségét bizonyos napokon. Több hónap próbálkozás után e szerint mensi után 2 nappal lettem terhes! Az hogy mi lesz még nem tudjuk, ha érdekel megírom mikor kiderül. De nem a neten keringő számításokkal kell kiszámolni hanem ha fontos ez számodra akkor azt a 20 ezrest erre kell szánni:-) Egészséges kívánt babát kívánok neked:-) 13hkm
En most varom a masodik fiunkat.
Az elso nem tervezett baba volt de utolag szamolgatva pont peteereskor fogant.
Most a masodik tervezett volt es kislanyt szerettunk volna (inkabb en) ezert a peteeres elott 2-3 nappal voltunk egyutt.
Azota mar 3 uh-on megerositettek,hogy fiu lakik a pocakomba.( mar 38 hetes terhes vagyok)
Ugyhogy ez is vagy bejon vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!