Hogyan lehet kislányom?
Ilyen kis rózsaszín, nem tudom mi a neve...mi kéket vettünk és kisfiú lesz... :D
De te most ezt komolyan gondoltad, hogy létezik ilyen?
Erre biztos módszer nincs.
Vannak praktikák, de ha fiad lesz akkor mit csinálsz?
Nehogy nemben mérd szegény gyereket, mert olyan édesek tudnak lenni, nemtől függetlenül is.
Itt a Shettles módszer a lényeg (a kínai naptár nem tudományos, szóval ne azt nézd):
Peteérés előtt 2 nappal próbálkozzatok, akkor állítólag nagyobb az esély kislányra.
Egyébként az óhajodat, hogy kislányt szeretnél megérteném, ha már lenne 2-3 fiad. De így?!
Első hsz! Akkor Ti is a babacsinálók boltjában vettétek a pirulákat?;)))) Jót nevettem azon, amit írtál!:)))))
Egyébként nincs semmilyen biztos módszer, babonák meg népi hiedelmek vannak, pl. én azt ismerem, h az első kört nem szabad beengedni, csak a 2-at, mert a kislánykatonák lassabbak. Nekünk bejött, de tudom h nem a népi hiedelemnek köszönhető !! ;))
Ja meg még a kínai fogamzásnaptár van, h melyik napokon kell együttlenni a kislány /kisfiú érdekében....De ez is vagy-vagy.
Furcsa, hogy egy ilyen egyszerű és normális kérdésre egyesek torokra mennek. Nekem egy gondolat jutott eszembe a kérdést illetően és köszönet a #2 válaszolónak, most már tudom a tudományos magyarázatát, miszerint miért van az, hogy ha az aktus során a férfi az irányító akkor általában (mondom általában) miért fiú születik. Ugyanígy a legtöbb megerőszakolt nő fiút szül. Ezek pedig tények, noha nem 100%-osak.
Sok sikert a tervezéshez és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!