Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet kislányom?

Hogyan lehet kislányom?

Figyelt kérdés
A párommal gyermeket szeretnénk, és mindenféle képen kislányt. Van valami gyógyszer rá, hogy kislányunk szülessen? Előre is köszönöm! 26/L
2012. szept. 11. 14:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%

Ilyen kis rózsaszín, nem tudom mi a neve...mi kéket vettünk és kisfiú lesz... :D

De te most ezt komolyan gondoltad, hogy létezik ilyen?

2012. szept. 11. 14:52
 2/18 anonim ***** válasza:
67%

Erre biztos módszer nincs.

Vannak praktikák, de ha fiad lesz akkor mit csinálsz?

Nehogy nemben mérd szegény gyereket, mert olyan édesek tudnak lenni, nemtől függetlenül is.

Itt a Shettles módszer a lényeg (a kínai naptár nem tudományos, szóval ne azt nézd):

[link]

2012. szept. 11. 14:54
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Nincs. Biológiai esélyét növelheted, ha peteérés előtt 1-2 nappal van az aktus. De ezt így elég nehéz időzíteni :)
2012. szept. 11. 14:54
 4/18 A kérdező kommentje:
egy próbát megért:) de, tudom hogy nincs csak hátha mégis.:)
2012. szept. 11. 14:55
 5/18 A kérdező kommentje:
ha kisfiú lesz annak is örülünk természetesen:) csak a kislányokat mindketten jobban szeretjük. de ha netán fiunk születne őt is nagyon szeretni fogjuk:)
2012. szept. 11. 14:56
 6/18 anonim ***** válasza:
49%
Mi a 28 napos ciklus közepén, a 14. napon voltunk együtt, és kislány lett.
2012. szept. 11. 15:01
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

Peteérés előtt 2 nappal próbálkozzatok, akkor állítólag nagyobb az esély kislányra.

Egyébként az óhajodat, hogy kislányt szeretnél megérteném, ha már lenne 2-3 fiad. De így?!

2012. szept. 11. 15:01
 8/18 A kérdező kommentje:
megértem, hogy elítéltek e miatt, de egyébként, 4 fiú tesó között nőttem fel, akik nem voltak túl kedvesek velem, és lehet e miatt nem akarok fiút. de ismétlem, ha fiúnk lesz ŐT IS NAGYON NAGYON SZERETNI FOGJUK!!!
2012. szept. 11. 15:23
 9/18 anonim ***** válasza:
71%

Első hsz! Akkor Ti is a babacsinálók boltjában vettétek a pirulákat?;)))) Jót nevettem azon, amit írtál!:)))))

Egyébként nincs semmilyen biztos módszer, babonák meg népi hiedelmek vannak, pl. én azt ismerem, h az első kört nem szabad beengedni, csak a 2-at, mert a kislánykatonák lassabbak. Nekünk bejött, de tudom h nem a népi hiedelemnek köszönhető !! ;))

Ja meg még a kínai fogamzásnaptár van, h melyik napokon kell együttlenni a kislány /kisfiú érdekében....De ez is vagy-vagy.

2012. szept. 11. 15:24
 10/18 MRC31 ***** válasza:
77%

Furcsa, hogy egy ilyen egyszerű és normális kérdésre egyesek torokra mennek. Nekem egy gondolat jutott eszembe a kérdést illetően és köszönet a #2 válaszolónak, most már tudom a tudományos magyarázatát, miszerint miért van az, hogy ha az aktus során a férfi az irányító akkor általában (mondom általában) miért fiú születik. Ugyanígy a legtöbb megerőszakolt nő fiút szül. Ezek pedig tények, noha nem 100%-osak.

Sok sikert a tervezéshez és jó egészséget!

2012. szept. 11. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!