SOS! 2 éves kislányom teljes erőből véletlenül, beletenyerelt a hasamba, pont ott ahol a baba van,16 hetes vagyok, mit tegyek?!
nagyon ideges vagyok,. nagyon fájt abban a pillanatban,
pont feküdtem ő meg megbotlott és beletenyerelt ..
tiszta ideg lettem,
mit csináljak?? FÉLEK HOGY ÖSSZENYOMTA A BABÁT
tényleg tiszta ideg vagyok, gondolhatod hogy teljes erőből belenyomott a hasamba, épp ott ahol a baba van, a minap voltam ultrahangon azért tudom hogy pont ott van..
..
Nem értem, hogy mitől vagy tiszta ideg? A te stresszedet a magzat is megérzi.
Egyrészt, a "baj" már megtörtént, tehát az idegesség semmit nem fog megváltoztatni. Menj el dokihoz, ha az megnyugtat, de a jelenlegi stresszed teljesen felesleges. Ha lett valami baja a nyomástól a magzatnak, akkor most mit tudsz csinálni? Mert szerintem semmit.
De a születendő gyermeked burokban és magzatvízben van, amelynek egyik feladata pont az ütődések elhárítása is.
2.vagyok
Elhiszem hogy ideges vagy.De ha megbotlott akkor véletlen volt,a kislány nem tehet róla.Tudom milyen egy 2 éves,az én lányom is ennyi idős.
én nem is mondtam hogy tehet róla.
azóta is fáj.. lehet mindjárt felhívom a védőnőmet megkérdezem mi legyen, lehet beugrok holnap az ultrahangba..
egyébként milyen kérdés az hogy mitől vagyok tiszta ideg?.
szerinted?...
Nekem az egyik barátnöm utolsó hónapban neki ment hassal egy oszlopnak (olyan hasigérönek, épp hátra fordult).
Egy másik barátnöm meg leesett 3 m mélyen egy csigalépcsön 35 hetesen.
Mindegyiknek (pedig teljesen más ország és orvos) azt mondta az orvos hogy ha nem vérzik, nem görcsöl akkor semmi baj nincsen, a baba be van rendesen csomagolva, meg sem nézték nekik.
Nekem a lányom kb napi 200x mászik a hasamon fel le, nyomja gyötri. Most 34 hetes terhes vagyok, és ez van, másfél éves még nem tud óvatosan ölelni.
Figyelj ide! a kisbabádat úgy képzeld el odabent, mint egy nejlonzacskóban lévő aranyhalacskát. A nejlonzacckó jól meg van kötve, hogy tartsa a vizet. Namost, ha ezt a nejlonzacskót elkezdik ütögetni oldalról, felülről, alulról stb. ütögetni, az aranyhalacska éppolyan békésen fog ott úszkálni.
A természet tökéletesen jól megalkotta azt, h a babát védje a magzatvíz, magzatburok és az izmok. Sokkal nagyobb védelemben van odabent, mint idekint lesz majd!
köszi !
felhívtam a védőnöt, ő is azt mondta hogy biztos rendben van minden,védi a burok, ilyesmi amiket írtatok..
nekem eléggé régóta mozog már , figyeljem a mozgásokat és ha vérzek vagy valami szokatlant észlelek, hívjam fel.
most kicsit be keményedett azóta,iszok egy magnéziumot,és lefekszek.
reméljük minden oké..
na meg megyek wc-re mert idegességemben még a hasmenés is rámtört.
sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!