5 hónapos a kislányom, és 7 hetes terhes vagyok. Volt már valaki így? Nehéz volt a kicsi mellett még egy pici?
Minden tapasztalat érdekelne.
Nem védekeztünk, mert úgy voltunk vele, hogy ha jönni akar, jöhet még egy baba. De nem gondoltuk, hogy az ilyen korán lesz :)
nálunk egy picit több, 17 hónap van köztük. Az első 6 hónap egyszerű volt, a kicsi állandóan csak aludt, simán tudtam a naggyal is foglalkozni, aztán a kicsi már csak napi 2x aludt, a másodiknál raktam le a nagyot is, a délelőtti alvásnál pedig csak a naggyal foglalkoztam, hagytam minden házimunkát a fenébe. Nem féltékenyek egymásra, a kicsi már 2,5 éves, legnehezebb a 6-12 hóig terjedő időszak volt, amikor mindketten már aktívan igényeltek engem. A nagyot mindenbe bevontam, ő választotta a kicsinek a bodyt az adott napra, adta a kezembe a pelust stb. Így nem érezte magát kirekesztve és bár minden lassabban ment, mintha egyedül csináltam volna, nem bántam. A párom reggel 8 körül indult dolgozni és este 8-9 között ért haza, tehát gyakorlatilag egyedül voltam velük egész nap.
Kitartás, nem azt mondom, hogy könnyű lesz, de én bonyolultabbnak gondoltam először.
Nalunk 14 honap a korkulonbseg, mi igy terveztuk.
Nem tudom, lehet a tervezes miatt, de nem tunt brutalisnak a dolog.
Koltsegesnek sem.
Az elejen az volt nehez, ha valahoga idopontra kellett menni, mert valamelyik mindig evett, vagy aludt, vagy epp pelenkaztam es altalaban felvaltva csinaltak.
Utana az volt nehez, hogy a kicsi rossz alvo volt, nehezen fogzott, keveset aludtam, napkozben nagyon aktivak voltak.
Utana viszont mar tobb alvas is volt es egyseges napirend.
Szepen osszenottek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!