Normális, hogy már fáj a hegem? Kislányom 26 hónapos, császárral szültem. Most 11 hetes terhes vagyok, és időnként már most fáj a hegem.
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 09:07
1/2 anonim válasza:
Nem normális, de előfordulhat, húzódik a heg. Nekem is fájt már ilyen korán. Feltétlenül szólj az orvosnak erről. Nekem nézegették minden ultrahangon és 38. héten azért kellett megcsinálni a császárt, mert már nagyon elvékonyodott a heg. Végül az utolsó napon végig is repedt, csak a bőr és a méh tartotta a babát. Nem ijeszgetni akarlak, de ez benne van a pakliban. Igyekezz minél kevesebbet vállalni és sokat pihenni. Én ezt nem tartottam be, végig dolgoztam, nyüzsögtem állandóan, meg is lett az eredménye. Így utólag tudom, hogy nem véletlenül veszélyeztetett terhes alapból egy már korábban császárral szült kismama. Jobb, ha vigyázól magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!