A kislányom 7 hónapos. Nem jött meg és arra gondolok hogy terhes vagyok. Elég ennyi idő a második baba vállalásához?
Hát ha nem védekeztetek, igen akár szülés után 1 (!) hónappal is teherbe eshetsz...
A szoptatás nem fogamzásgátló módszer! szülés után a első 6 hónapban esetlegesen blokkolja a petesejt-érést, menstruációt ,de ez nem "szentkő", bármikor újra termékeny lehetsz.
Az, hogy elég-e ennyi idő, szerintem nem megválaszolható. A gyerekeid közt így 16 hónap különbség lesz, ami ugyan elég kevés, de nem ritka. Sőt, van ahol még ennél korábban jön a tesó. Az eleje nehéz, de ahogy telnek az évek, mindig könnyebb lesz.
Tesztet csináltál már?
de mondjuk még valami!
Most ebben a hónapban nem jött meg, vagy egyátalán nem is volt mensid? Mert még az is lehet, hogy pl. 8-9. hónapban jön meg legelőször.
Teszt, az a tuti!!!
Nalunk bo 14 honap van a gyerekek kozott (a nagyobbik most lesz 19 honapos, a kicsi elmult 4 honapos).
Es mi direkt vallaltuk igy, meg ovutesztet is hasznaltam, hogy minel hamarabb jojjon a kisteso.
Semmi gond nem volt a terhesseg soran, a 40. hetre szuletett a kisfiam makk egeszsegesen. Azota sincs gondunk, nem azt mondom, hogy sokat pihenek napkozben, de a gyerekek el vannak latva, foglalkozom veluk, tiszta a haz, rendezett az udvar es minden nap van fott kaja.
Neha orultekhaza van, neha nyugos vagyok es faradt, neha a gyerekek is azok, de mindenki boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!