31 hetes terhes vagyok, az ultrahangon megállapították hogy a kislányom harántfekvéses.1 hét múlva kell visszamennem kontrollra. Mi lesz ha addigra sem fordul be? Lesz még arra ideje hogy beforduljon?
Szia!
Ne aggódj, nekem azt mondták, hogy általában 36-37. hétig még maguktól is befordulhatnak. Persze akadhatnak kivételek, én egy ilyen voltam, erősítendő a szabályt. Az én fiam sajnos nem fordult be, 35. hétre megszületett császárral. DE!!!: nekem sok egyéb más gondom is volt, és ha még maradt volna 2-3 hetet odabent, akkor lett volna rá esély, hogy megforduljon.
Nyugi, minden rendben lesz!
Szia! Ezért kell kontrollra menni? :) Mik vannak. A kicsi fiam eddig harántban volt, majd farral, most megint harántban, illetve most ki tudja, mert nagyon mocorog, majd kedden kiderül. :) 32 hetesek vagyunk.
Az orvosom mesélte: volt egy babája, aki a 32. hétig farral volt, 34. héten fejjel, örültek, hogy végre befordult. A 36. héten megint farral, 38. héten fejjel, 39. héten farral, majd rá egy hétre megszületett fejjel. Ő ilyet előtte még nem látott, de most már tudja, hogy bármire képesek a babák. Ne aggódj emiatt.
Egyébként ha nem fordul be, akkor császároznak vagy kézzel befordítják, illetve ha farral van esetleg még meg is szülheted. Én csak akkor szeretném természetesen szülni, ha teljesen jó irányban van.
A 32.héten voltam 4D UH-n, a baba haránt volt, másnap a nőgyógyászati vizzgálaton már faros volt. Egy hét múlva befordult. Most 36. hetes vagyok. A barátnőm kisfia a szülés reggelén fordult be magától, senki se számított rá, csak az anyuka:).
Bízd a kicsidre, és boldog babavárást!
A harántfekvésből még bármi lehet főleg hogy még csak a 31. héten vagy.
Én most kezdem a 39.hetet és faros a babám,na ebből már nem lehet bátmi...:-S.
Nem katasztrófa,a lényeg a végeredmény!
N izgulj!Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!