Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes terhes vagyok, az...

31 hetes terhes vagyok, az ultrahangon megállapították hogy a kislányom harántfekvéses.1 hét múlva kell visszamennem kontrollra. Mi lesz ha addigra sem fordul be? Lesz még arra ideje hogy beforduljon?

Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 08:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Lesz ideje rá, ne aggódj, az én fiam 35 hetesen fordult jó irányba, addig össze-vissza feküdt.
2010. márc. 25. 09:02
 2/10 Vilcsianyuja ***** válasza:
Nyugodj meg, igaz, hogy már túl vagytok az ideálisnak mondott időponton, de még simán befordulhat.
2010. márc. 25. 09:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Ó még bőven van ideje. Általában a 36. hétig befordulnak, ha van hozzá kedvük.
2010. márc. 25. 09:12
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem a nagyobbik fiam 36 hetesen fordult meg, 37. héten született, a kicsi 35 hetesen fordult meg, 37. hétre született szintén
2010. márc. 25. 09:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, nekem azt mondták, hogy általában 36-37. hétig még maguktól is befordulhatnak. Persze akadhatnak kivételek, én egy ilyen voltam, erősítendő a szabályt. Az én fiam sajnos nem fordult be, 35. hétre megszületett császárral. DE!!!: nekem sok egyéb más gondom is volt, és ha még maradt volna 2-3 hetet odabent, akkor lett volna rá esély, hogy megforduljon.

Nyugi, minden rendben lesz!

2010. márc. 25. 09:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia! Ezért kell kontrollra menni? :) Mik vannak. A kicsi fiam eddig harántban volt, majd farral, most megint harántban, illetve most ki tudja, mert nagyon mocorog, majd kedden kiderül. :) 32 hetesek vagyunk.

Az orvosom mesélte: volt egy babája, aki a 32. hétig farral volt, 34. héten fejjel, örültek, hogy végre befordult. A 36. héten megint farral, 38. héten fejjel, 39. héten farral, majd rá egy hétre megszületett fejjel. Ő ilyet előtte még nem látott, de most már tudja, hogy bármire képesek a babák. Ne aggódj emiatt.

Egyébként ha nem fordul be, akkor császároznak vagy kézzel befordítják, illetve ha farral van esetleg még meg is szülheted. Én csak akkor szeretném természetesen szülni, ha teljesen jó irányban van.

2010. márc. 25. 09:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Szerencsére egyébként semmi gond a terhességemmel,teljesen rendben zajlik minden,a kontrollt ezért nem is értettem én sem...de azért most kicsit megnyugodtam.Szép babavárást mindenkinek! :)
2010. márc. 25. 10:08
 8/10 anonim ***** válasza:
szia! ne aggódj, mert ahogy előttem írták sok idő van még forogni, DE, ha így is marad, vagy faros lesz, vagy bármi miatt császár lesz a vége amiatt se aggódj, én kettőn vagyok túl két éven belül és nem azt mondom, hogy sétagalopp, de nem szenvedsz vele többet, mint egy termetes gátsebbel, és nem is kell vajúdni, ha programozott(mondjuk az elsőnél majd egy nap sikertelen vajúdás után műtöttek). én ngayon sima szülésre készültem és nagy csalódás volt a császár, holott semmi gond nincs vele. azóta minden kismama ismerősnek, nemcsak a faros/harántosoknak mondom, hogy készüljenek fel rá, hogy ne érje akkora meglepetésként őket, mint engem (azért lett csaszi az első, mert négy és fél kilóó volt a gyerek, de az ultrahang egy kilóval kisebbet jósolt - nem csak azt sztk, hanem a magán 4D-s csilivili is)!
2010. márc. 27. 07:20
 9/10 anonim ***** válasza:

A 32.héten voltam 4D UH-n, a baba haránt volt, másnap a nőgyógyászati vizzgálaton már faros volt. Egy hét múlva befordult. Most 36. hetes vagyok. A barátnőm kisfia a szülés reggelén fordult be magától, senki se számított rá, csak az anyuka:).

Bízd a kicsidre, és boldog babavárást!

2010. márc. 27. 23:39
 10/10 anonim ***** válasza:

A harántfekvésből még bármi lehet főleg hogy még csak a 31. héten vagy.

Én most kezdem a 39.hetet és faros a babám,na ebből már nem lehet bátmi...:-S.

Nem katasztrófa,a lényeg a végeredmény!

N izgulj!Boldog babavárást!

2010. márc. 28. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!