Akinek faros vagy harántfekvéses a babája és emiatt progromozott császárja lesz és már nemsoká szül? Nektek mondott valamit a doki, hogy emiatt menjetek-e hamarabb kórházba, ha úgy érzitek, itt az idő?
Szia!
Tavaly júli 14-re voltam kiírva.Előzetes egyeztetés alapján júni.30-ra(38.hét) voltam kiírva császárra.Júni 27.-én(37.hét) bementem NST-re,és mondtam a dokimnak hogy előző nap dél óta fájdogál a hasam,meg a derekam.Megvizsgált és már 3 ujjnyira nyitva voltam,úgyhogy toltak is a műtőbe.Előtte azt mondta,hogy ha elfolyna a víz,vagy beindulna a szülés hamarabb,mint a megbeszélt császár,akkor hívjak egy mentőt.Faros volt a babám egyébként.Egyébként azt mondta,hogy semmi baj nincs azzal ha hamarabb megindul magától,csak akkor nem progis császár,hanem sűrgősségi.
Szia!
Tavaly novemberben szültem, faros volt a fiam, ráadásul a becsült súlya is 4 kiló. Nekem nem volt programozva, 26-ra voltam kiírva. Volt fogadott dokim. Annyi volt, hogy mondta, hogy ha beindul akkor szólni neki és kész. 24-én indult be magától a szülés. Ráadásul csúcsforgalom volt benn a szülőszobán(akkor jött pont a havazás :)) Úgyhogy beérkezés után kb 4 óra múlva kerültem a műtőbe. Minden rendben volt..őszintén szólva én örültem is egy kis vajúdásnak, mert úgy tudom, hogy segít a tejbeindulásához szükséges hormonok felszabadulásában. A kisfiam 3.960 grammal és 55 cm-el született, teljesen egészségesen.
Az én kicsi fiam sem nem medence, sem nem harántfekvésben van, hanem valahol a kettő között, minden doki úgy fogalmaz,hogy nagyon furán fekszik.
UH-s doki szerint programozott császár minél hamarabb, a dokim szerint majd betöltött 39. héten. Ezért érdekel, másnál, hogy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!