Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem baj ha sokat csuklik a...

Nem baj ha sokat csuklik a kislányom a pocakomban?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat csuklik,van hogy naponta 3-4-szer is.Nem fog félre nyelni?
2012. júl. 21. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem baj, ez természetes, hogy ennyit csuklanak odabent.
2012. júl. 21. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

:)))))))) Nem fog félrenyelni.

Az én lányom naponta 7-8 alkalommal csuklott, és kint is megtartotta ezt a szokását kb. 6-7 hetes koráig. Eléggé morcos is lett általában a csuklás után.

2012. júl. 21. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:

ne aggódj :)

az én kislányom is sokat csuklott volt hogy egyhuzamban 20 percig már fájt a hasam ott ahol rángott

egyszer UH alatt is csuklott és annyit mondott a szonográfusnő hogy mohó egy bébi

szóval nem hinném hogy félrenyelne, ez olyan hogy megkérdeztem mi a helyzet a köldökzsinórral erre nem mondott semmit majd a végén hogy ne ijedjek meg mert sose közlik a kismamákkal hogy a köldökzsinór épp hol van a babán, a babák 80 %-ugyanis rátekeredve a babával születik.

ezen is aggódhatnánk meg számtalan sok dolgon..

szóval csak nyugi.

2éves kislány és 25 hetes pocaklakó anyukája

2012. júl. 21. 15:56
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem baj, fog még többet is csuklani!!! Nekem is állandóan csuklott egy időben, most már nem olyan sokat,de 2-3 van még naponta,vagy épp éjjel. Félrenyelni meg nem fog,nyugi! Üdv, 37hkm.
2012. júl. 21. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Nem baj,sőt ez nagyon jó.Azt jelenti,hogy a baba nyeli a magzatvizet,tehát megérett az emésztőrendszere a táplálék befogadására is.

38hkm

2012. júl. 21. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem baj, ne aggódj! :)
2012. júl. 21. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugalom, ez természetes. :)
2012. júl. 21. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!