Ti i éreztek hasonlót? Mintha izomláz lenne néha a pocakomban, ha sokat állok, térdelek, vagy olyan helyzetben vagyok, amiben tartanom kell magam.
Tegnap már a szokásos bevásárlásnál is meg kellett állnom, kicsit rá kellett ülnöm a hűtőkre a Tescoban.. Ez azért meglepő,mert szerintem egyáltalán nincs olyan nagy pocakom,hogy ennyire "húzhasson",de ezek szerint mégis. Hiába szedem a magnéziumot,vagy pihenek le ilyenkor,valahogy mintha semmi sem segítene. Mitől lehet ez?
31 hkm
Szia!
Nekem a derekam fáj nagyon,mindig csípőre teszem a kezem,úgy tartom,párom ki is nevetett,mondta,hogy be fogom nyomni a derekam :D Gondolj bele,ilyenkor a babukáink már másfél,két kiló körül nyomnak,plussz a méhlepény és a magzatvíz..Rettentő nagy teher,nyomás nehezedik a gerincre,ezért "húz". Mindegy,mekkora a pocakod,mert maga a súly attól még ugyanolyan nehéz,megterhelő. Én már úgy megyek,mint egy pingvin,mert a combtövemnél a csontok is úgy fájnak,mintha szét akarnának esni.
Kitartást,nem vagy egyedül,és hamarosan babázhatsz már :)
29hkm
Aranyosak vagytok :)) igen,én is úgy érzem magam,mint egy zsák krumpli,a lábaimat elég természetellenesen rakosgatom,szinten csípőre tett kézzel :D mint Döbrögi :)))
Meg fogom említeni a dokimnak,talán nekem is kevés már a napi kettő magnézium..:(
boldog babavárást!
Nálam is hasonló a helyzet, bár én akkor szoktam érezni ezt az izomláz szerű érzést mikor este lefekszek. Görcsölni nem szokott, csak ez a fura érzés, mintha izomlázam lenne. Nem akarlak elijeszteni, de már csak nehezebb lesz. 31 hetesen még simán elmentem a 200 m-re lévő boltba, most 34 hetesen már nehezemre esik. Nálunk már 2 hete a férjem jár vásárolni, én csak akkor megyek, ha nagyon muszáj.
Pihenj sokat, amennyit csak tudsz!
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!