Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még megfordulhat? Volt valaki...

Még megfordulhat? Volt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok, egészen eddig a babám koponyavégű fekvésben volt, erre a 35.héten megfordult és most farfekvéses. A doki rögtön azt kérdezte, hogy első baba e, én mondtam, hogy igen. Erre ő rögtön rávágta, hogy akkor császár. kérdeztem, hogy de még megfordulhat nem? azt mondta nem hiszi, és ráírta a kiskönyvem elejére pirossal, hogy Mvf (medencevégű fekvés). Szerintetek megfordulhat még? vagy már tuti császár? Az rosszabb mint a természetes szülés? Kicsit félek.. :/
2012. júl. 17. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%

Kicsi már odabent a hely hogy forgolódjon, de még megeshet, hogy vissza fordul!

A császártól nem kell regttegni, nem érzel semmit, fél óra alatt megvan a baba, nem kell vajúdni több órán át!

2012. júl. 17. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:
És utána felállni nem tud hetekig úgy fáj a seb meg hogy átvágták a hasizmot :D Még megfordulhat bőven,max eléggé fájni fog neked.Én nekem most 29hetesen 4d-n faros volt,beült a jobb oldalamra,de rengetegszer érzem hogy nem ott van.
2012. júl. 18. 07:10
 3/12 anonim ***** válasza:

barátnőm 2000-ben természetes szüléssel hozta világra a faros babáját, első baba volt

én császáros voltam, az első 3 nap sz@r, nehéz felkelni, de ki lehet bírni

2012. júl. 20. 20:59
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyre kisebb a hely,de neten találsz fordító praktikákat .Én mindent megpróbáltam, nem jött be, császár lett. A baba nyakán volt a köldökzsinór, valószínűleg fulladt amikor le akart fordulni, így faros maradt, utólag örülök h úgy maradt és él.

Császárról: ha eldöntöd hogy borzasztó lesz, borzasztó is lesz. Ha eldöntöd hogy ez annak az ára h egészséges babád lett és a babára koncentrálsz miután megszületik, nem a fájdalmadra, egész elviselhető és relatíve gyorsan fogsz felépülni. Onnantól hogy mozoghatsz, MOZOGJ, minél előbb használod, annál hamarabb regenerálódik. Sosem lesz olyan előtte mint volt, nekem pl 18hónappal császár után is kicsit érzéketlen körülötte,fölötte maradt egy icipici hájcsík, ezt sok császárosnál láttam, de nem kötényhas, csak az átvágott izom miatt ilyen és nem is lett bőrszínű a heg de jól elfér bugyi alatt. Örülök hogy nem hosszában van köldöktől lefelé mint régen. Csak a jó oldalát nézd és jól fogod megélni!

Egyébként sok sikert a fordításhoz, még nincs minden veszve, de lehet h oka van h így van, lásd a mi esetünket.

2012. júl. 20. 21:04
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem is faros volt a lányom,tavaly szeptemberben szültem és már a császár utáni nap szinte futottam...ki hogy viseli...jobb mint egy napot vajúdni és egy aranyeret beszerezni....
2012. júl. 20. 21:05
 6/12 anonim ***** válasza:

miért pontoztátok le az elsőt? mert megírta a császármetszés előnyét? vmi ősanya volt biztos

Kedves kérdező! ha császár is lesz, semmivel nem leszel kevesebb azzal hogy nem természetesen szülsz, ilyen eszedbe se jusson, a legfontosabb a babád, és mindkettőtök egészsége!!

2.válaszoló! na azért ekkora túlzásokba ne essünk, hogy hetekig nem lehet felkelni, szerinted akkor egy császáros kismama hogy látná el a babáját? (te voltál a lepontozó? )

engem hétfőn este császároztak, péntek reggel otthon voltunk, mindent meg tudtam csinálni a 4 kilós babával, pár hét múlva pedig már bicikliztem, na erről ennyit

2012. júl. 20. 21:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazatok van mindegy milyen módon születik, csak egészséges legyen a baba és minden rendben menjen. hétfőn megyek megint NST-re nem tudom átküldenek e ultrahangra, de remélem megnézik, hogy hátha megfordult azóta. Egyébként ti hol éreztétek a faros baba mozgását?
2012. júl. 20. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:

Az egyik ikerfiam 32 és 34 hetesen is megfordult, végül farosan jött, de már a második terhességem volt és B baba volt, tehát előtte a másik fejjel megszületett.

Szóval ha a fiam elfért ennyi idősen a bátyja mellett, minden lehet. Hallottam már 36. héten befordult ikrekről is, mindkettő egyszerre fordult be. Szorítok hogy nálad is így legyen! Én mikor felül éreztem a rugásokat, és nagyon nyomták a hólyagomat, akkor voltak mindketten befordulva, szóval én a lábuk mozgását éreztem mindig. Nagyon megkönnyebbültem mikor visszacsücsült B baba, meg a hólyagom is!

2012. júl. 20. 21:40
 9/12 anonim ***** válasza:
engem hagytak vajúdni, én aranyeres császáros lettem, szívás:-DDD
2012. júl. 20. 21:43
 10/12 anonim ***** válasza:
bocs, utolsónak: nem a vajúdás okozza az aranyeret, hanem sok esetben a terhesség alatt kijön (sajnos nekem is) és utána a kitolás sokat ronthat rajta
2012. júl. 20. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!