Még megfordulhat? Volt valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok, egészen eddig a babám koponyavégű fekvésben volt, erre a 35.héten megfordult és most farfekvéses. A doki rögtön azt kérdezte, hogy első baba e, én mondtam, hogy igen. Erre ő rögtön rávágta, hogy akkor császár. kérdeztem, hogy de még megfordulhat nem? azt mondta nem hiszi, és ráírta a kiskönyvem elejére pirossal, hogy Mvf (medencevégű fekvés). Szerintetek megfordulhat még? vagy már tuti császár? Az rosszabb mint a természetes szülés? Kicsit félek.. :/2012. júl. 17. 21:43
11/12 Disi válasza:
Tavaly június 28-ra voltam kiírva, aznap este fordult vissza farfekvésbe, pffff. Azt hittem széjjelszakadok, 3 órás vitustáncot járt odabenn. Másnap mikor mentünk a dokimhoz csak pislogott, hogy hogy áll ez a gyerek. A 36. héten is faros volt. Úgyhogy fordult egy párat. Császároztak, nagyon szerettem volna természetes szülést, de hát ez van. Úgy mentem császárra, hogy be sem indult a szülés, 40+2 napos voltam, nem tudom meddig csücsült volna még odabenn. Nekem emiatt nincs is igazi szülésélményem, Bementünk reggel 7-re, előkészítettek és megszületett a kisbabám. Remélem ha lesz kistesó azt azért megpróbálhatom normál úton (bár erre így kisebb az esélyem). Ne félj,ha úgy alakul nem feltétlen marad meg rossz élményként. És igen, megfordulhat még, bár a dokik elmondása alapján erre kicsi az esély (nekem is ezt mondta a dokim :)))
12/12 anonim válasza:
A babám a 36. héten fordult farosból fejvégűbe. Az más kérdés, hogy más okból mégis császárral született, előtte 16 órát vajúdta, kb. 1 órát voltam a műtőben, és 12 óra múlva felkelhettem. De azért megfoghattam még ott a műtőben, és behozták az ágyamba megölelgetni. Szerintem itt nincs jobb, vagy rosszabb, ki mitől fél jobban, inkább. Nem volt borzalmas a lábadozás, de voltak fájdalmaim, igen. Kinek nincsenek egy szülés után? Másnak meg a gátseb fájhat úgy, hogy nem tud ülni sokáig. Minden elmúlik. A másodiknál 3 nap múlva már jóval erősebb voltam, 1 hét múlva otthon mindent meg tudtam csinálni, mondjuk muszáj is volt. :) Ne aggódj, ahogy lesz, úgy lesz, de minden jól fog alakulni. Részletkérdés, hogy milyen módon születik, a lényeg, hogy kint legyen egészségesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!