Hasonló nálatok is volt?
Figyelt kérdés
Egy ideje olyan erőseket mozog a kislányom, hogy megfájdul az alhasam. Nálatok is volt ilyen? Lehet, hogy lassan ki akar jönni vagy más miatt van?
36+5hkm
2012. júl. 9. 22:49
1/2 anonim válasza:
Nekem a kisfiam már hetek óta nagyon durván rugdos. Az első babám nem volt ilyen durva. Azt mondják, egyre gyengébben tud majd rugdosódni az utolsó hetekben, mert egyre kevesebb lesz a helye. Már nagyon várom :)
33 hkm
2/2 anonim válasza:
szia! Én ugyan a fiamat 4 éve szültem, de a mai napig emlékszem arra, hogy az utolsó 4-5 hétben szó szerint fájt az ahogy mozgott. Iszonyú intenzitással szó szerint hullámzott a hasam. mások jót nevettek a látványon...én nem annyira. A lényeg 40. hét után 2 nappal császárral szültem. 4 kg-os volt és az elhelyezkedése okozott fájdalmat. háttal kifelé, lábbal gyomorban feküdt. szerintem nem kell gondolni még szülésre. ezek a mozgások rendszerint nem fájások előzményei. az alhasi fájdalom esetleg lehet gyulladás következménye is ( én könnyen felfáztam, és relatív keveset iszok, ez is okoz ilyen problémát, nem csak terhesség alatt. ha aggódsz, akkor viszont csak a doki nyugtathat meg, itt csak tanácsot adhatunk ( sokszor nem épp a leg jobbat, se az előzményeket, se az egészségedet nem látjuk át). Könnyű szülést Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!