26-ik hét körül járó kismamák! Nálatok is így van ez?
26-ik héten járok, első baba lesz, és egyébként kisfiú.
Azt vettem észre kb. 1 hete, hogy már nem csak itt-ott kinyomja magát, és már nem csak a hasam aljánál, hanem egészen fent is, és már nem csinál annyi hirtelen mozdulatot, sokszor másodperceken keresztül tudom követni,hogy a hasamon belül éppen hol jár :)
Éjjel elfekszem oldalra, kipárnázom magam, de Ő még legalább fél óráig helyezkedik, és sokszor bizony nem túl kellemes :)
A másik amit észrevettem, hogy megint jelentkezett nálam ami a legelején: nehezen eszek. Nekiállok enni, és meg kell állnom, illetve evés után ( nem minden alkalommal) pár másodpercig olyan érzésem van mintha púpra ettem volna magam, és mindjárt kijön (bocsi). Aztán ez elmúlik és minden oké. Egyébként nem eszem túl sokat, talán sűrűn se. Kevesevbb vagyok 3 kilóval mint a terhesség elött (túlsúllyal kezdtem).
Én arra gondoltam ezek attól lehetnek , hogy a picur egyre nagyobb, nehezebben fér el.
Köszi.
26hkm
Szia,
én már nagyobb vagyok, de emlékszem, ebben az időben pont ez volt, főleg az evés ment nehezen, úgy feszült a pocim. Azóta kevesebbet eszem, esetenként jó az espumisan.
Nekem a picurka nem fájdalmas azért :-) de akkora boldogság a helyezkedése!!
Igaz én már nem vagyok a 26 hétben, de a klényeg, hogy a gyomrodnak egyre kevesebb a hely. Nálam is így volt és ez a végéig már csak rosszabb lesz, mert még fog nőni felfelé a méhed. Nálam olyan is volt többször, hogy addig rugdalta a gyomromat amíg gyomorgörcsöt kaptam evés közben.
Én is alig szedtem magamra, mert nem tudok enni.
37hkm
Igen tényleg nagy öröm :)
Nem mondanám, hogy fáj, talán még nem szoktam hozzá és furcsa :)
Köszönöm
:D Hát nem. Apa aggódós, és ezt most vettem észre rajta :)
De olyan jó dolgok ezek, élvezem minden percét :)
A héten pénteken megyünk 4D-re, jobban izgul mint Én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!