Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26-ik hét körül járó kismamák!...

26-ik hét körül járó kismamák! Nálatok is így van ez?

Figyelt kérdés

26-ik héten járok, első baba lesz, és egyébként kisfiú.

Azt vettem észre kb. 1 hete, hogy már nem csak itt-ott kinyomja magát, és már nem csak a hasam aljánál, hanem egészen fent is, és már nem csinál annyi hirtelen mozdulatot, sokszor másodperceken keresztül tudom követni,hogy a hasamon belül éppen hol jár :)

Éjjel elfekszem oldalra, kipárnázom magam, de Ő még legalább fél óráig helyezkedik, és sokszor bizony nem túl kellemes :)

A másik amit észrevettem, hogy megint jelentkezett nálam ami a legelején: nehezen eszek. Nekiállok enni, és meg kell állnom, illetve evés után ( nem minden alkalommal) pár másodpercig olyan érzésem van mintha púpra ettem volna magam, és mindjárt kijön (bocsi). Aztán ez elmúlik és minden oké. Egyébként nem eszem túl sokat, talán sűrűn se. Kevesevbb vagyok 3 kilóval mint a terhesség elött (túlsúllyal kezdtem).

Én arra gondoltam ezek attól lehetnek , hogy a picur egyre nagyobb, nehezebben fér el.

Köszi.

26hkm

2012. júl. 2. 12:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! En ma leptem a 28. hetbe,de mar legalabb 2-3,sot talan tobb hete is ugyanez van. Az eves nekem is nehezkes,sokszor csak par falatot eszek es mar ugy erzem magam,mintha megettem volna egy fel disznot. Ilyenkor nehezebben kapok levegot is es hamar ugyanolyan ehes leszek,de nem tudok jobbat,inkabb eszek egy nap tizszer. Oo,hat a babas dolog :) imadom! Most ugy vettem eszre,hogy kb. beallt nala egy napirend. Delelott mozog hosszabban, 5korul es este. Mar teljesen kitapinthato,hogy eppen a labacskajat dugja kifele,vagy a buksijat erzem :) latvanyossagban sincs hiany,kb.egy hete,mert mellso fali lepenyem van,igy sokaig csak bizonyos fenyviszonyok mellett volt lathato,most mar apa is latta. Irto jo erzes :) egyre erosebb a tudat,hogy anya vagyok es egy picinyke sziv dobog bennem. boldog babavarast Neked es sok oromot a kesobbiekben!:)
2012. júl. 2. 13:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 27hetes vagyok,én nagyon régóta érzem már fenn is hogy mozog.Kb a 20-22.hét óta.És első baba.Nekem is ez van,mint neked.Lefekszem és ő kirúgja az ágyat,össze-vissza helyezkedik és néha elég kellemetlen,akkor megsimizem őt,kicsit áthelyezkedem.Lehet nem jó neki úgy.Én most vagyok annyi kg,mint terhesség előtt.Első 16hétben csak fogytam,de a hasam meg nőtt rendesen.Ha túlsúlyos voltál,nem hiszem,hogy gond lenne ha nem vagy annyi.Úgyis szólna a védőnő,orvos,uh-s ha bármi van.Én sem eszek sokat,mégis hízok.Én 171cm vagyok és a 12.hétnél voltam 77kg,most a 27hétnél vagyok 80-81.Terhesség előtt 82voltam kb.
2012. júl. 3. 07:25
 13/13 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindenkinek a picihez :)

Látom akkor csupa eleven gyerkőc van, amit nem is bánunk :) Alig várom a pénteket h láthassam 4D-n :)

Boldog babavárást :)

2012. júl. 4. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!