Túlsúlyos anyukák, kismamák, mikor látszódott nálatok hogy terhesek vagytok? (többi lent)
az lenne a kérdésem hogy a túlsúlyos anyukák , kismamákon mikor lehetett látni hogy ott baba is van :)
kb hány hetes terhességnél?
Okozott valami nehézséget a várandóságnál vagy a szülésnél a túlsúly?
Az első babánál kb. 24 hetesen kezdett látszani, hogy van ott valami, addig még a régi gatyák is jók voltak:)
Most, a második gyereknél (bár jóval kisebb a túlsúly) 15 hetesen már határozottan pocakom van, még idegenek is felfedezik, hogy az biza nem csak háj:)
Amúgy nekem gondot nem okozott sem a várandósság alatt, sem a szülésnél.
Túlsúlyom a második babával volt/van.
Elsővel 63 kg-mal kezdtem (172 cm vagyok). Nála már a 13-14. héten látszódott, ruhában egyértelmű csak a 16. héten.
Most 76,5 kg-ról indultam, az elején azonnal fogytam 5 kg-mot. A hasam már a 12-13. héten látszódott, de egyértelműen "terhes pocakom" megint csak a 16. héten volt.
Most a 19. héten vagyok, 73 kg-mal és rendesen gömbölyödik a hasam.
Én 83 kg-val lettem terhes és 104-el szültem, kb. 4-5 hónapos lehettem, amikor már látszódott egyértelműen. Addig tök ciki volt, mert volt olyan cuccom, ami nem jött rám, viszont a kismama nacik még nagyok voltak :)))
Nekem az ég világon semmi gondom nem volt, talán annyi, hogy plusz 20 kilóval a vége felé már igen megerőltető volt lépcsőzni (3.-on laktunk). A szülésnél semmiféle nehézséget nem okozott a túlsúly, teljesen jól ment :) Sok sikert!
köszönöm szépen az eddigi válaszokat ment mindenkinek a zöld kezecske!
Akkor nem vagyok meg ijedve hogy "nehezebb" lesz a dolog mint egy vékony anyukának...
mert sokszor hallottam hogy mondták a "jóakarók" :S hogy nehezebb lesz meg így meg úgy
Igaz én még csak leszek kismama (remélem 4-5 éven belül), de sajna túlsúlyos vagyok (160cm és 100kg) és aggódom, hogy ha így maradok akkor nem fog látszani a szép várandóspocim...
Most próbálok alakítani valamit magamon, de szívesen olvasnám a további válaszokat.
Bocsi, hogy írtam.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!