Túlsúlyos anyukák, kismamák, mikor látszódott nálatok hogy terhesek vagytok? (többi lent)
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hogy a túlsúlyos anyukák , kismamákon mikor lehetett látni hogy ott baba is van :)
kb hány hetes terhességnél?
Okozott valami nehézséget a várandóságnál vagy a szülésnél a túlsúly?
2012. febr. 16. 11:50
11/11 anonim válasza:
Az még a kisebbik gond. Az igazi baj az, hogy bizony itt akárhányan is írják, hogy náluk nem volt gond, de mivel te még csak tervezed a babót azért leírom neked, hogy a túlsúly esetén sokkal magasabb a kockázata a terhességi cukorpoblémának, magas vérnyomásnak, és még sok terhességi és szülési komplikációnak. Én egyébként sajnos így is jártam, mivel túlsúlyos voltam, 95kg-mal szültem, annyira magas lett a vérnyomásom, hogy 4héttel hamarabb beindult a szülés és egyértelműen a túlsúly okozta. Most viszont vékonyabban kezdtem a terhességet, oda is figyelek, hogy egészségesen táplálkozzak, tornázok is és annyira jól vagyok, össze sem lehet hasonlítani a mostanit az előző terhességgel. Azt tanácsolom neked, hogy amíg nem vagy terhes fogyj le egy 25kg-ot és úgy vágj bele, ha azt szeretnéd, hogy neked is és a babádnak is álomszép terhesség legyen. Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!