Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit érzek, ha csuklik a babám...

Mit érzek, ha csuklik a babám a pocakomban?

Figyelt kérdés
Most vagyok 26 hetes érezhetem e , ha csuklik a babám?
2012. júl. 11. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:

26 hetesen még nem tud csuklani, a tüdőnek kell megérnie. Amikor csuklik, a légzést gyakorolja. 29-30 hetesen lehet először érezni.

Amúgy pár másodpercenként ismétlődő "zökkenés". Ha a babád félénk, és ismeretlenek érintésére abbahagyja a mozgást, akkor jól felismerhető, mert a csuklást nem tudja abba hagyni...

[link]

2012. júl. 11. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem ütemes "kattogás" volt, mintha belülről ugrált volna a pocakom több percen keresztül. Én olyan 30 hetesen kezdtem érezni, de lehet előbb is.

Mint amikor te csuklasz, csak képzeld el ezt kicsiben egy pocakban. :)

2012. júl. 11. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó érzés!Néha meg is ijedtem,mert sokáig csuklott a fiam.:)
2012. júl. 11. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
A babák már ekkor is csuklanak. Nekem a 20 hetes genetikai Uh- on végig csuklott szegény. Tehát csuklanak már előbb is, csak azt az ember nem érzi. Amúgy ütemes rángásokat fogsz érezni odabenntről.
2012. júl. 11. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
ütemes rángás :)
2012. júl. 11. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem ma volt valami hasonló, de olyan lüktetésszerű dolog volt 2másodpercenként. Az lehetett csuklás? Mert én ennél lassabban szoktam csuklani :-D de alul éreztem ahol a fejecskéje van, legalábbis fejvégű baba volt eddig mindig. 30hkm
2012. júl. 13. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!