Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Itt a csíkos hasam :/ szuerint...

Itt a csíkos hasam :/ szuerintetek ez eltünik szülés után? ÉS kötény pocim marad?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. szept. 7. 16:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én ezzel élek már 20 éve, mert tinikoromban meghíztam. Azóta leadtam. Hidd el a csíkon túl is van élet. Lehetsz még fitt, csinos nő, csak nem bikiniben, mert plasztika nélkül ezek el nem tűnnek már! De felesleges ezen kiborulni. Ez csak a test. Sokminden más fontosabb dolog is van az életben. Az egészséged, a babád, a párod. Szerintem fogadd el mielőbb! Úgy jársz a legjobban!
2012. szept. 7. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:

húú, nem akarlak elkeseríteni.Leírom a saját tapasztalatom, dettó ugyanilyen volt a hasam huszonvalahány hetesen és ahogy haladtam a vége felé úgy lett egyre rondább.Szépen felkúsztak a csíkok a köldök mellé, aztán feljebb és feljebb,mostmár feljebb ér,mint a hasam közepe.40 hetes elmúltam, szörnyen elkeserítően ronda, a dokik is mind megjegyzik, hogy csúnya.De hiába, nem tudsz ellene tenni, mert ha ilyen típus vagy, akkor ilyen lesz, kenegetheted bármivel.

Elmúlni meg sohasem fognak, csak gyöngyházfényűre világosodik és nem lesz olyan feltűnő:((((

Kívánom neked, hogy ne legyen annyira ronda,mint az enyém!

2012. szept. 7. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is ilyen lesz, már előre tudom. Én mág csak 16 hetes vagyok nemsokára nekem is kijön. Sajnos én amikor nem voltam terhes, akkor is volt már nekem minden lehetséges helyen ahol lehet, kivéve a hasam. Most úgy félek. De amúgy ez nem, hogy eltűnni nem fog, hanem lógni is fog ott a bőr, mert ez annak az eredménye, hogy elszakadtak a bőr tágulásától a kötőszövetek. A tesómnak is ilyen a hízástól (ő fiú) hó fehér neki de nagyon csúnya sajnos. :( Nekem még a 70%-a piros, olyan csúnya :( De ne izgulj mert nem foglalkozik vele senki. Minden 2. embernek van. Nem vészes a hasadon a bőr, de azért kenegesd hidratáló krémmel hátha valamennyit tud segíteni. Amúgy nagyon szép a pocakod! Gratulálok! Boldog babavárást! :)
2012. szept. 7. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ez eltűnni sosem fog, max 1-2 év múlva, ha lefogysz és halványodik, akkor valamennyivel jobb lesz.
2012. szept. 8. 08:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy sem volt kb a 37. hétig (mondjuk a hasam sem volt nagy). Aztán lett 3 db, de irtó nagyok, nem ilyen sok kisebb, mint Neked. Most 10 hónapos a kisfiam és igen, halványultak, nem piros, hanem lilás, de szó mi szó: ronda és sosem fog elmúlni! :(
2012. szept. 8. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!