Van itt olyan kismama aki egyátalán nem kente a hasát krémmel és még sem lett csíkos, vagy aki kente rendszeresen drága krémekkel és még is az lett?
Én a 30. hét körül kezdtem el kenni,mert azt "szokás" alapon;tehát nem volt komolyabb okom rá.
Én DM-es,saját márkásat vettem.Egyetlen csíkom sem volt sehol sem;de én úgy gondolom,hogy nem az olajtól volt.Nekem alapvetően rugalmas a bőröm+nem is volt hatalmas pocakom.Ez sajnos genetika. :(
Barátnőm megvette a patikában a több ezer forintos,méreg drága kencét is,mégis csupa csík lett a pocija,combja.
Igaz nem drága krémekkel, hanem babaolajjal, de minden nap kentem magam, ennek ellenére 38 hetesen kirepedezett a bőr. Pedig azt hittem megúszom, de hirtelen akkorát nőtt a hasam, hogy nem bírta tovább és becsíkosodott. Szerencsére csak néhány csík lett, azok sem nagyok.
A mellemen már az elejétől, kb. 10-12. héttől megjelentek a striák, mivel azok óriásit, akár 3 számnyit is nőttek hirtelen már az elején.
A combomon és a csípőmön is látok néhány csíkot, amit a +23 kg-nak tulajdonítok, amit eddig sikerült magamra gyúrni. Ezek a csíkok kb. 27-28 hetes koromban tűntek fel, hogy ott vannak.
Amúgy a genetikán múlik minden, meg, hogy mennyire hirtelen jön a súlynövekedés/pocaknövés, és nem a drága krémeken.
Üdv, 38+5 hkm
Kedves 6. ez is érdekes, köszönöm a hasznos információt :) Nem tudtam hogy ilyen is van!
Kedves7. köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!