Hány hetesen fog szembetűnően látszódni a poci? : ) Vagy ez egyén/alkatfüggő, esetleg függ a baba nemétől? : )
A kérdésre leginkább két dolog miatt érdekelne a válasz:
1. meddig tudom a munkáltatóm előtt "titkolni"... :)
2. december-ben lesz az esküvőnk a párommal és pont egy héttel a két csíkom előtt lefoglaltam egy igen passzos esküvői ruhát, és nem tudom, hogy le kellene e ecserélnem... :)
Egyébként 167 cm magas és 63 kg vagyok, normál, áltagos testalkatú :)
Hallottam korábban már olyat, hogy általában aki kislányt vár, annak szinte meg sem látszik a pocija, aki viszont ksifiút, annak annál inkább. :)
Szia!
He figyelsz, hogy mit eszel, hogyan, és mennyit, akkor pl nem fogsz annyit hízni (sőt, lehet, hogy semennyit sem), mire lesz az esküvőtük.
Nekem a 14-16. héten már egyértelmű volt, pedig én túlsúllyal kezdtem, még is látták a boltban, hogy nem zsírhas, hanem terhes pocak. :D
Szerintem még át lehet szabatni azt a ruhát a későbbi méreteidre, főleg, ha odafigyelsz, hogy hogyan táplálkozol, mert akkor csak a pocinál kell ereszteni belőle, max a melleidnél még egy picit, hogy kényelmesen elférj benne. :D
Munkáltató elől, ha nem vagy rosszul, akkor a félidőig szerintem simán el tudod titkolni, ha lengébb ruhákban jársz...
Gratulálok és sok boldogságot nektek!
26 h km
Nekem kisfiam lesz és egyértelműen (tehát amikor már rákérdeztek) kb. 20-22. héttől kezdett látszani.Addig csak esténként kicsit fel voltam puffadva.Mostmár igencsak kerek és mások szerint "kisfiús".Több "idegen" kérdezte már, hogy kisfiú? :)
A ruhát meg úgyis egy héttel előtte rád igazítják,tehát szerintem nem lesz gond, csak nehogy kényelmetlen legyen neked.
27+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!