11hetes baba mennyit, hányszor egyen? Tapszeres.
szia. az enyém 15.én lesz 4hós.
kb 3óránként eszik. éjjel csak egyszer kel enni - azt is inkább hajnalban. de van h nappal is ha alszik 4órát én nem keltem el enni.
adagot ki tudod számolni: testsúlya kilogrammban X 150 ezzel megkapod a napi adagot. ha ezt az eredményt visszaosztod a napi kajálások számával akkor megkapod mennyit kell egyen egy kajálásra. az enyémnek most 175milit kellene egyen. de álltalában nem eszik meg annyit. de fejlődik szépen igy nem aggodok :)
Köszi igen tudom, a bébi 6500gramm és 67cm.(nem dagi)
Kiszamoltam 5* 195 jön ki, ezért leharapjak a fejemet, viszont közölte hogy ne egyen 6*
Szóval nem egyszerű.én úgy látom meg igényli a 6* étkezést.
második vagyok
akkor adj neki hatszor
engem is mindenki okosit h mit igy meg mit ugy főleg a védőnő
na én azt mondom nekik amit hallani akarnak! és közben ugy csinálom ahogy a picinek jó! ennyi. és mindenki nyugodt lesz :)
második vagyok. persze én sem a végtelenségig etetem a cseppem :) csak ami jo esik neki, sosem eszi meg az adagjait amugy, és szépen nő.
de igen ha 6szor eszik akor 6szorra kell neki odaadni a napi mennyiséget és ugy is kell számolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!