Mennyi idős babát mernétek rábízni nagypapájára egy délutánig? (sajnos tápszeres baba tehát az etetés megoldott)
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 11:42
1/8 anonim válasza:
a papától függ
előbb ráhagytam volta a gyerekemet, mint anyósomra ...
(elváltak)
2/8 anonim válasza:
Hát ez nagypapafüggő, na meg az sem mindegy, mennyire szoktak össze a gyerekek. Az én gyerekeim 4 hónaposan már rá voltak bízva apósomra egyedül egy teljes napra, de benne 100%-osan megbízom, és előtte már voltak együtt rövidebb időtartamra.
3/8 anonim válasza:
Nálunk nagyon megbízható nagyszülők vannak, bármelyikükre rá mertem bízni a babámat, már kicsike korától kezdve.
4/8 anonim válasza:
Nálunk is megbízhatók a nagyszülők, így 3,5 hós volt a kicsi mikor először megkapták 2-3 órára. Csak a papára bíztam mikor a mama dolgozott,ő meg épp otthon volt, de sose volt semmi baj.
5/8 anonim válasza:
6-7 hónapos volt, nem emlékszem pontosan, de addigra már ki volt váltva a délutáni szopi. Ha nem szoptattam volna, talán korábban is mertem volna.
A mai napig apukám vigyáz rá a legtöbbet a nagyszülők közül.
6/8 anonim válasza:
Hát igen erősen papafüggő :)
Apósomra még a 3 évesemet se bíznám rá, mivel saját magára nem tud vigyázni, nem hogy egy gyerekre.
Apukámra viszont már egy újszülöttet is rá mernék bízni.
7/8 anonim válasza:
Nálunk csak egy nagymama és egy nagypapa van, az én anyukám él, és a párom apukája, tehát apósom. Anyukám nagyon sokat szokott vigyázni a babámra, 100%-ig megbízom benne, és nagyon nagy szeretettel foglalkozik a babámmal, ha éhes eteti, ha álmos elaltatja, ha játszani akar a baba játszik vele. Az apósomra viszont egy percre se bíznám rá! Már többször megtapasztaltam, hogy szerinte hogy is kell gyereket nevelni. "Nem baj ha sír, az a jó, erősödik a tüdeje!" Na meg mindig ajánlgatja nekem a tuti tippjeit, amikor pár hetes volt már mondta, hogy adjak neki vizet, utána hogy lövessem ki a fülét, meg adjak neki tejbegrízt, feles tejet, stb. - ezek jó tippek lettek volna 30 évvel ezelőtt. Nem haragszom rá emiatt, de a gyereket egy percre se kaphatja meg felügylet nélkül. Ja, a babám egyből ordít, ahogy meglátja :( Pedig a nagyapja, szeretném ha megszeretné őt. De a gyerek is érzi talán, hogy nem kóser a dolog... Pedig a nagyapja szereti, annak ellenére, hogy szerinte már 3 hónaposan el volt kényeztetve a gyerek (mert sírt ha álmos volt, nem aludt el magától, mi meg felvettük dajkálni). Na mindegy, no comment...
8/8 anonim válasza:
utolsó vagyok, hozzátenném, hogy jelenleg 6 hónapos a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!