Másnak is szinte minden reggel összekoszolódik a baba ruhája etetés közben?
7 hós fiamnál a következő vált be:
előke a nyakba (frotir elöl, múűanyag hátul)
hordozóban eszik, a pántjával leszorítom az előkét (igaz, így törölhetem a pántot minden evés után, de előtte nem győztem babám szájából kivenni az előkét, mert folyton begyűrte, és reklamált h éhes, de nem fértem hozzá a kanállal :)
végül egy tiszta konyharuhával takarom le (begyűrögetem a dereka és a lába alá kétoldalt)
Amúgy meg idővel egyre kevesebbet koszol, mert ügyesebben eszik.
Én feltűröm a body ujját könyékig, aztán akasztok a nyakába egy textilpelust, hátul a nyakánál kicsit betűröm, majd erre jön meg egy normál méretű előke a nyakába, minden alkalommal elmondom neki, hogy ezt azért, hogy ne legyen maszatos a ruhája, azt meg azért, hogy a nyakába ne menjen az étel.
Így a ruhája nem lesz foltos, amit viszont nem tudok elkerülni, hogy a kezével a hajára és fülére ne kenje az ételt, amikor olyanja van (pl. ha már fáradt) :) de minden kajálás után megyünk a fürdőszobába kezet és arcot mosni (részben azért is, hogy szokja meg a rendszert), úgyhogy ez sem nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!