Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3hetes csak tápszeres baba...

3hetes csak tápszeres baba mennyit kéne hogy egyen?

Figyelt kérdés

Jelenleg 90ml vizet töltök a cumisüvegbe+a tápszer az kb 110körül van.

Nem sok ez? Mikor fog többet enni?

Tegnap nem 3hanem 2óránként kelt fel és kérte, adhatok nek sűrűbben?

2011. jan. 31. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Az én kisfiam is sajnos csak tápszert kap.Holnap lesz 4 hetes, 5 napja 150ml-t eszik!4óránként kér enni.Viszonylag nagy baba és már a kórházban mondták,hogy 4 óránként éhes. :D
2011. jan. 31. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:

A max mennyiség a testsúlya x 150 vagy is ha 4 kiló akkor

4x150= 600 mlilt hete egy nap. de a tápszer dobozán is rajta van kb mennyit eszik egy ekkora gyerek. 600 milinél akkor adj többet ha a start tápszert adod neki 1-böl nem szabad.

Nekem is tápszeres volt, és rettentö éhes volt, állandóan evett, aztán 2 hós korára leállt, és onnantól nem evett sokat, most már egyéltalán nem eszik sokat.

az adagot meglátod sokkal nyügösebb lesz ha kevés neki, ebben a korban még szinte hetente változott az adagja.

2011. jan. 31. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Én kisfiam is épp ma 3hetes.1hete már 120ml-et eszik.persze van hogy csak 90ml-t,de a 6-7étkezésböl 4-5 120ml.
2011. jan. 31. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!