10 hetes kismama vagyok. Ti mikor vásároltatok először a babátoknak és mit?
Szia!
Én úgy gondolom, hogy mindent apránként, ezért már most elkezdtünk vásárolgatni. Alkalom adtán ruhácskákat (unisexet), de már nézegetem a babakocsikat meg mózes-babaágy stb... és szépen lassan megveszünk mindent.
20. héttől terveztem a nagyobb dolgokat megvenni, addig meg jöhetnek a picik.
8hkm
Mikortól volt időm. Az elején még sokat dolgoztam, nem volt időm nézelődni.
Végül úgy a 28. héttől vásárolgattam.
Az első dolog egy kis body volt.
Amúgy első körben a nagyobb dolgokat vettem meg (babkocsi, kiságy), utána jöttek a ruhák és "kiegészítők".
mózes-bölcső
elírtam :)
első voltam :)
32 hetes vagyok most, a szüléshez szükséges holmik már megvannak,plusz ami mindenképpen fontos ha véletlenül előbb jön: kiságy,légzésfigyelő,hordozó,pár ruha, 1adag pelus,popsitörlő,türcsi ilyesmi,alapdolgok,alap mennyiségben. bababkocsit kapunk,minden mást most veszünk majd szeptemberben. októberben pedig szülés előtt bevásárolunk pelusból,törlőből
ha lett volna pénzem már minden együtt meglenne,de így tudtuk elosztani.
én h spóroljak,ikeában,dm-ben vettem meg szinte mindent, a többit bababizományiban
Én 7hónapos koromig semmit nem vettem.azóta már minden meg van
34hkm
6.hónap végéig csak egy malacperselyt,és abba tettem minden pénzt amiből megvettem volna amit megláttam és megtetszett,de nem mertem megvenni
7hónaposan legelőször egy napocska alakú halkan zenélő plüsst,aztán sorba mindent,1 hónap alatt mindent megvettem
Szia!Legelső dolog a babakocsink volt.(9hetesen)
Azért vettem meg mert beleszerettem..:)
Egyébként már mindenünk megvan és 29 hetesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!