Van rá esélyem h nem lesz csíkos?
Figyelt kérdés
Nagyobb a pocim az átlagnál, de még nagyon szép.A piercingem helyén repedt meg eddig csak a bőröm.33 hetes vagyok.Nektek mikor kezdett el repedezni a bőrötök és van rá esélyem h nem leszek csíkos?2012. aug. 27. 14:39
1/6 anonim válasza:
Ezt nem lehet tudni. Az első gyereknél nem repedtem, am ásodiknál meg igen, de nem sok, és lent, még ha olyan fürdőruhát veszek fel (kétrészes) akkor sem látszik.
2/6 anonim válasza:
kenjed testápolóval sokat. én kentem mindkettőnél és szép a hasam, most a másodikkal vagyok 37 hetes
3/6 anonim válasza:
Ikreimmel ennyi idős terhesen egyetlen egy csíkom nem volt,mondjuk a végére is csak egy lett,viszont a bőröm a 36 héttől kezdett megnyúlni ami még mindig kibírhatóbb mint a csíkos has:)
4/6 anonim válasza:
38 hetesen mikor leszállt a hasam, nem bírta tovább, és megnyúlt rajta a bőr. Azt hittem, hogy megúszom, de nem. Nem akarlak elkeseríteni, de attól, hogy még nem csíkosodtál, még lehet. Kend minden nap, hátha Te megúszod.
39+4 hkm
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Igazából nem zavarna csak kíváncsi vagyok h általában mikor alakulnak ki.
2012. aug. 27. 17:08
6/6 anonim válasza:
40+3 ra szültem, utolsó nap lett a hasam alja csíkos, azt hittem már megúsztam. :) De nem vészes, 9 hónappal utána már alig látszik, mondjuk én szülés után is kentem a Babe-val, segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!