Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyi eselyem...

Szerintetek mennyi eselyem van ra hogy hetvegeig megszulok? 1cm nyitva vagyok, kezd vekonyodni a mehszajam, elore hajlott mar, baba a helyen, hasam alja szurkal, derekam fajdogal? 41+3

Figyelt kérdés

2012. aug. 15. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Igazabol barmelyik pillanatban szulhetnel mar. 41hetesen meg foleg. Nem inditanak? Nekem is szurkal a hasam,faj a derekam es kemenyedek 1 hete de hol 5 hol 30 percenkent,de orankent 3x minimum es meg egyben vagyok. En mar semmiben sem bizom,de neked azt kivanom h hetvegere (max) a kezedben tarthasd a babudat. De sztem igy is lesz! 40+5 hkm
2012. aug. 15. 19:14
 2/2 A kérdező kommentje:
hat vasarnap inditanak,szoval tuti!:) en is kivanom neked minnel elobb es ne keljen inditani,jo egeszseget,boldog babazast!
2012. aug. 15. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!