Itt a csíkos hasam :/ szuerintetek ez eltünik szülés után? ÉS kötény pocim marad?
2012. szept. 7. 16:25
1/15 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én úgy tudom, hogy a terhességi csíkok nem tűnnek el, max. halványabbak lesznek.
2/15 anonim válasza:
Sajnos nem fog elmúlni.Nekem első terhességemnél a hasamon szerencsére csak pár csík maradt, ellenben a lábam végig úgy bedagadt, hogy hátul a csípőmtől a térhajlatomig, így néz ki a lábam, mint neked a hasad..hiába kentem több 1000FT-os krémmel!! :(
3/15 anonim válasza:
Így van,az előttem szóló jól mondja.Nekem is vannak a hasamon,a derekamon,igaz nekem a túlsúlyom miatt keletkeztek,ezeket úgy hívják,hogy stria.Ezek csak halványulni fognak,de eltűnni nem.
4/15 A kérdező kommentje:
Hát pedig ez gusztustalan :(
2012. szept. 7. 16:33
5/15 anonim válasza:
Hát igen...én se gondoltam volna, hogy 24 éves koromra olyan lesz a lábam, mint egy nyanyáé...ez van..de nem nagyon törődök vele..páromat meg nem zavarj.
2. voltam.
6/15 anonim válasza:
Van biztos valami krém, ami halványítja.Meg állítólag utána fehér lesz és nem piros.Talán nem fog annyira látszani, fel a fejjel. :) Hány hetesen jött elő?
7/15 A kérdező kommentje:
28 hetesen egy pici csík :( most 32 hetes vagyok és már ennyi van :( sztem ez a végéig csak csúnyább lesz ! Szép a terhesség szép ...de ezek!
2012. szept. 7. 17:00
8/15 anonim válasza:
Nem lesz később piros és nem biztos, hogy kötény hasad marad. Nekem csak a hasamon lett, de pont ilyen, hát bikinit már nem fogok hordani, de már fele ilyen csúnya sincs.
9/15 A kérdező kommentje:
És hány hónap elteltével mondhatod azt hogy "fele ilyen csúnya sincs" ??? én is megelégedek azzal ha kivilágosodik és picit összébb húzodik!
2012. szept. 7. 17:16
10/15 anonim válasza:
szija! sajnos hiába kenjük, ez van, nekem a popsim alatt és a posim lett csíkos eddig, minimálisan a melleim is de az nem vészes. a hasamon egyelőre nincs, mondjuk kicsi pocakom van, de azért kenni fogom, hogy a lekiismeretem tiszta legyen. :) De párom aztmondja ő igy is szeret és szeretni is fog:) . 33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!