Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetessem a babát? Mit tegyek?

Elvetessem a babát? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Alapjában véve abortuszellenes vagyok, normál esetben sosem tenném meg, de nagy bajban vagyok.Most kezdem meg a 2. évemet az orvosin, csak éppen teherbe estem, és biztos vagyok benne, hogy nem tudnám megoldani a babát is meg az egyetemet is.És még azt is néznem kell, hogy ha nem végzem el, vissza kell fizetnem azt a 2 félévet, ami így is húzós összeg.Minden álmom, hogy orvos legyek, ezért tanultam végig a gimnáziumi éveket, és ha megtartanám, derékba törné az életemet.Szüleim sem tudnak segíteni, Pécsen élnek, én pedig az iskola miatt Budapesthez vagyok kötve.A párom szerint az abortusz lenne a megoldás, de annyira rémes még a gondolata is, hogy megölik azt a pici lényt, aki bennem él.Ti mit tennétek a helyemben?

20/L

2012. szept. 7. 15:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Látom, döntöttél, gratulálok! Van egy barátnőm, aki hsonló szituban volt mint te (orvosi alatt várt és szült babát, azt hiszem, ő nem is halasztott, vagy csak egy fél évet.). Összehozzalak vele, hogy leírja, hogy neki mi hogy ment?

én két gyereket szültem egyetem mellett, igaz az nem orvosi volt. Diplomáztam is, meg egy félévet külföldön töltöttünk erasmussal (akkor vártam az elsőt). Elsőre tűnik ez meredeknek, de bevállalható, hidd el.

Írj, ha kell a barátnőm elérhetősége.

2012. szept. 9. 10:57
 22/22 anonim ***** válasza:
66%

Annyira örülök, könnyek szöktek a szemembe, hogy megtartod a babát!

Ez életed legjobb döntése, biztos vagyok benne!!!!!!!!

Sok boldogságot!

2012. szept. 14. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!