Teljesen össze vagyok zavarodva. Elveszítettem a babát?
tezst elött 3-4 órával elött ne igyál föleg nem teát
és 10 esel probálkozz kétnaponta
Erre csak az orvos fog tudni választ adni. Előző hónapban nekem is volt 31. napon egy nagyon halvány pozim, következő 3 napban már negatív volt és 34. nap meg is jött (a ciklusaim ált. 26-28 naposak), ez sajnos állítólag minden 4. terhességnél előfordul, hogy elkezdődik valami, de nagyon korán elhal/felszívódik.
De amíg nincs semmilyen vérzés, addig reménykedj, mert bármi megtörténhet!
8-as vagyok. Azt nem tudom, nekem volt-e petezsákom akkor, mert nem voltam dokinál, épp nyaraltunk, és rendesen megjött, csak késve. A 3 mm az még nagyon pici, épphogy kialakulhatott. Ha jól értem, 4 napja voltál UH-n, akkor volt egy halvány + teszted és egy negatív, és azóta minden nap tesztelsz de negatívokat? 18 dpo-n már híg vizeletből is pozitívnak kellene lennie.
Ha nagyon nem bírod a bizonytalanságot, menj inkább el egy másik dokihoz is, mert itt tényleg nem fogja tudni megmondani senki, mi van. De ha pozi teszt után negatívok vannak, akkor annak legvalószínűbb oka, hogy megszakadt a terhesség. Mikor az elsőt csináltad, akkor még kicsit kimutatható volt a hcg a szervezetedben (az érzékenyebb teszt még tudta mutatni, a másik már nem), után már nem. Az orvos nem csináltatott tesztet vizeletből vagy vérből? Mert a legbiztosabb az, ha 2 naponta vérből megnézeti a hcg szintet, ha ennyi idő alatt majdnem duplázódik az érték, akkor terhesség, ha lassabban nő akkor lehet méhenkívüli gyanúja, ha meg csökken akkor elhalt terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!