Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet elfogadni hogy...

Hogyan lehet elfogadni hogy elveszítettem a babám?

Figyelt kérdés
Délután vérezgettem,felhívtam a kórházat,azt mondták mivel ügyelet van hogy csak akkor menjek be ha életmentő veszély van,erős darabos vérzésem,erős hasgörccsel,erre este a mentő vitt el,mert elöntött a vér,és görcsöltem.Fel sem tudom fogni,több mint 1 évet vártunk a babára.Ki mennyi idő után lett babás?És mikor rendeződik a ciklus?
2012. máj. 25. 01:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

az első "véletlen" sikerül a második babóra 4évet vártunk nem védekeztünk mindent megtettünk de nem jött,már teljesen lemondtam róla

és most ki miatt keltem fel :)

nyugi gondolj arra hogy biztos megvan az oka hogy miért történt lehet valami súlyos baja lett volna később.

2012. máj. 25. 01:31
 2/12 A kérdező kommentje:
de annyira vártuk,ha elmúlik a vérzésem akkor már próbálkozhatunk?elfelejtettem a dokit megkérdezni
2012. máj. 25. 01:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt. Tudom nem könnyű és hiába mondják, hogy túl kell rajta lépni nem lehet olyan egyszerűen. Mikor velem ez történt nekem a dokim azt mondta, hogy lehet a következő hónapba nyugodtan próbálkozni mert nem kellett a műszeres befejezés így nem sérült a méh. Igaz velem még utána kétszer megtörtént ez az egész. De nálam megtapadási gondok volta amiatt. De most minden rendben és van egy 18 hetes kis örökmozgó a pocimba.
2012. máj. 25. 07:23
 4/12 anonim válasza:

Szia! Nekem a 11. héten ment el, utána missed ab. A doki azt mondta, hogy egy rendes ciklust várjunk (műtét után 32. napra jött meg), és utána lehet próbálkozni. Valakinek azt mondják, hogy várjon 3 ciklust. Az én dokim azt mondta, hogy ha még nem regenerálódott a szervezet, akkor úgysem fog megtapadni, de ha bizonytalan vagy, menj vissza a dokihoz egy vizsgálatra, hogy minden rendben van-e. Én szedtem Béres cseppet, hogy felerősítsem az immunrendszerem.

Missed ab utáni 3. ciklusban megfogant a pici, most a 14. héten vagyunk már, szóval fel a fejjel! :-)

2012. máj. 25. 08:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet közhelynek fog hangzani,de ha elment,oka volt!

Az én történetem:

4 év próbálkozás után babás lettem,problémamentes terhességből 40 hétre egy gyönyörű babám született.Tesógyártás,és 3,5 év után estem újra teherbe,de már ez elején sokat görcsöltem,nem volt minden rendben.5 hetes 5 naposan este vérezni kezdtem.Csak egy kicsit,de kórházba mentem.Mivel szívhang még nem volt,nem adtak semmit,hanem közölték,hogy maradjak bent éjszakára,mert vetélni fogok.Haragudtam rájuk ezért a mondatért,és megtagadtam a elvételt,hazajöttem,és imádkoztam,sírtam,hogy ne menjen el a babám.Így utólag azt mondom,bár inkább ment volna el akkor:(A vérzés abbamaradt még aznap este,de továbbra is görcsöltem.Egy hét múlva uh-on ott volt,minden rendben,volt szívműködés is.Megnyugodtam,azt hittem minen rendben.Majd eljött a 12 hetes uh,ahol a baba élt,de súlyos rendellenessége volt.Azonnal genetikára küldtek,de amikor ott megnéztek a jó géppel,kiderült sokkal sokkal nagyobb a baj,mint azt gondoltuk,a baba teljesen alkalmatlan a méhen kívüli életre:(((Na ez volt a pokoli,aláírni a papírokat,hogy vegyék el!Az én várva várt babámat!!!!Szörnyű napokat éltem át,13 és él hetesen volt a műtét,nehezen dolgoztam fel,hisz a baba élt!Csak nagyon beteg volt,nem is részletezném.Akkor ott közel 6 hetesen ki akart lökődni,csak nem sikerült.Azt mondtam van egy gyerekem,nem akarok többet.De meggondoltam magam,és a műtétre 1 évvel teherbe estem.Rettegés minden perc a 12 hetes uh-ig,ami már alapból a genetikán volt,de nyugtattam magam,hogy sehol egy vércsepp,sehol egy görcs.És igen!Most minden rendben:)34 hetes is elmúltam már,szépen növögetünk.Fel a fejjel.Sikerülni fog!

2012. máj. 25. 09:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Sehogy, lassan beletörődni, tovább élni. Én 36 hetesen vesztettem el a babámat. Meg kellett szülni.

Kitartást Neked! S pozitív gondolkodást!

Sikerülni fog!

2012. máj. 25. 09:47
 7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,most semmi hasgörcsöm,hasfájás nincs,vérzésem gyenge nem darabos.Megvárom mig elmúlik,aztán meglátogatom a dokimat.De nekem az elejétől fogva fájt a hasam,az orvos Magne B6-ot ajánlott 2-t,elkezdtem barnázgatni is sztük normális,és tegnap megtörtént aminek nem kellett volna.
2012. máj. 25. 10:02
 8/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom ami veled történt és a többi válaszadóval, most itt pityergek mert olyan borzasztó! :-( Annyit hozzátennék hogy ha enyhe vérzés vagy akár barnázás van, azonnal kórház! Nem kellett volna arra hallgatnod akivel beszéltél telefonon, hanem azonnal bemenni. Ezt csak azért írom le hogy mások és te is tanulj belőle. Még egyszer sajnálom!
2012. máj. 25. 10:49
 9/12 A kérdező kommentje:
de azt mondták felesleges bemennem a barnázás normális,még hétfőn a doki is azt mondta.Meg ugy sem tudnának mit csinálni,az elv ha elakar menni hadd menjen,normális hogy már alig vérzek?És ez a vérzés meddig tart majd?Most semmi hasgörcsöm nincs,semmi hasfájás,még minimális se,az egész terhesség alatt meg volt.Még mindig nem tudtam felfogni,igyekszem a munkába,meg az otthoni dolgokba bevásárlás,főzés,mosás ilyenekbe merülni.Most nem tudok egyedül otthon lenni,mert akkor megőrülnék.Párom szerencsére mellettem van.
2012. máj. 25. 11:07
 10/12 anonim ***** válasza:

Mennyi idős babás voltál? Nekem az első 9+1hetesen ment el, most 9+6hetes vagyok és be vagyok rezelve de csak a jóra gondolok:)! Tudom sokan azt mondják most neked h majd lesz másik és h nincs semmi gond, na én ezektől a beszólásoktól a falra másztam!!!

A lényeg h lelkileg próbáld magad túltenni ezen a veszteségen, ha nem voltál még túl nagy babás 1-2hónap és újból próbálkozhattok!!! Nekem majd 1,5évet kellett várnom, de a párom külföldön dolgozik és ezért volt nehéz...!

2012. máj. 25. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!