Hogyan lehet elfogadni hogy elveszítettem a babám?
az első "véletlen" sikerül a második babóra 4évet vártunk nem védekeztünk mindent megtettünk de nem jött,már teljesen lemondtam róla
és most ki miatt keltem fel :)
nyugi gondolj arra hogy biztos megvan az oka hogy miért történt lehet valami súlyos baja lett volna később.
Szia! Nekem a 11. héten ment el, utána missed ab. A doki azt mondta, hogy egy rendes ciklust várjunk (műtét után 32. napra jött meg), és utána lehet próbálkozni. Valakinek azt mondják, hogy várjon 3 ciklust. Az én dokim azt mondta, hogy ha még nem regenerálódott a szervezet, akkor úgysem fog megtapadni, de ha bizonytalan vagy, menj vissza a dokihoz egy vizsgálatra, hogy minden rendben van-e. Én szedtem Béres cseppet, hogy felerősítsem az immunrendszerem.
Missed ab utáni 3. ciklusban megfogant a pici, most a 14. héten vagyunk már, szóval fel a fejjel! :-)
Szia!
Lehet közhelynek fog hangzani,de ha elment,oka volt!
Az én történetem:
4 év próbálkozás után babás lettem,problémamentes terhességből 40 hétre egy gyönyörű babám született.Tesógyártás,és 3,5 év után estem újra teherbe,de már ez elején sokat görcsöltem,nem volt minden rendben.5 hetes 5 naposan este vérezni kezdtem.Csak egy kicsit,de kórházba mentem.Mivel szívhang még nem volt,nem adtak semmit,hanem közölték,hogy maradjak bent éjszakára,mert vetélni fogok.Haragudtam rájuk ezért a mondatért,és megtagadtam a elvételt,hazajöttem,és imádkoztam,sírtam,hogy ne menjen el a babám.Így utólag azt mondom,bár inkább ment volna el akkor:(A vérzés abbamaradt még aznap este,de továbbra is görcsöltem.Egy hét múlva uh-on ott volt,minden rendben,volt szívműködés is.Megnyugodtam,azt hittem minen rendben.Majd eljött a 12 hetes uh,ahol a baba élt,de súlyos rendellenessége volt.Azonnal genetikára küldtek,de amikor ott megnéztek a jó géppel,kiderült sokkal sokkal nagyobb a baj,mint azt gondoltuk,a baba teljesen alkalmatlan a méhen kívüli életre:(((Na ez volt a pokoli,aláírni a papírokat,hogy vegyék el!Az én várva várt babámat!!!!Szörnyű napokat éltem át,13 és él hetesen volt a műtét,nehezen dolgoztam fel,hisz a baba élt!Csak nagyon beteg volt,nem is részletezném.Akkor ott közel 6 hetesen ki akart lökődni,csak nem sikerült.Azt mondtam van egy gyerekem,nem akarok többet.De meggondoltam magam,és a műtétre 1 évvel teherbe estem.Rettegés minden perc a 12 hetes uh-ig,ami már alapból a genetikán volt,de nyugtattam magam,hogy sehol egy vércsepp,sehol egy görcs.És igen!Most minden rendben:)34 hetes is elmúltam már,szépen növögetünk.Fel a fejjel.Sikerülni fog!
Sehogy, lassan beletörődni, tovább élni. Én 36 hetesen vesztettem el a babámat. Meg kellett szülni.
Kitartást Neked! S pozitív gondolkodást!
Sikerülni fog!
Mennyi idős babás voltál? Nekem az első 9+1hetesen ment el, most 9+6hetes vagyok és be vagyok rezelve de csak a jóra gondolok:)! Tudom sokan azt mondják most neked h majd lesz másik és h nincs semmi gond, na én ezektől a beszólásoktól a falra másztam!!!
A lényeg h lelkileg próbáld magad túltenni ezen a veszteségen, ha nem voltál még túl nagy babás 1-2hónap és újból próbálkozhattok!!! Nekem majd 1,5évet kellett várnom, de a párom külföldön dolgozik és ezért volt nehéz...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!